190

Skogås, SKOGÅS

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,252 inkl värme, VA
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Gavel 2:a, möjlig 3:a, med en stor uteplats i ostört läge samt en härlig inhägnad gräsmatta med förmiddagssol. Hemtrevligt kök med stor matplats. Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck. Stort sovrum med dörr in till klädkammaren. Perfekt läge nära både natur och pendeltåg. Drevviken med fina badplatser inom gångavstånd.

Om området

Här bor du naturnära med sjön Drevviken inom promenadavstånd. Det finns både klipp och strandbad vid sjön. Promenadstråk och fina skogsområden finns runt sjön och in vid Länna fritidshusområde.

Kommunikation

Från centrum avgår pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och restid till T-centralen är ca 20 minuter. Bussar går från Skogås till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

Närservice

SKOGÅS CENTRUM
Här finns mataffärer, systembolag, bibliotek, postombud och vårdcentral. Vidare finns en sushirestaurang och ett par grillkiosker.

Parkering

Det råder fri datumparkering i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Trädgård

Namnlös

Trädgård

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg