MED775F5A3183E943E5A9624AB692DE242A

Modernt boende i skärgårdsmiljö!

Smögen, Smögen

Salterivägen 4 D

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,007 Ink uppvärmning och renhållnun. (Föreningens information)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea68 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerE10
Byggår2017
Driftskostnad1,345 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,195,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

19
September | Saturday
Anmälan krävs, varmt välkommen med er bokning!

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga bostadsrätt om tre rum och kök på Klevens Udde, Smögen. Området är exploaterat under de sista åren och här erbjuds man ett modernt och bekvämt boende i vacker skärgårdsmiljö med närhet till allt vad Smögen och Västkusten har att erbjuda, såsom salta bad, vackra promenadstråk, Smögenbryggan som sommartid har ett rikt utbud av butiker och flera restauranger. Balkong med eftermiddagssol/ kvällssol samt p- plats i garage (mot avgift). Sotenäs golfklubb, för den golfintresserade nås på ca 15 minuters bilresa. Varmt välkommen att boka din visning av Salterivägen 4 d!

Om området

Smögen har sedan tidigt 1600-tal fram till idag varit och är ett starkt fiskesamhälle. Under början av 1900-talet kom turismen, Smögen såldes in till baroner och fabrikörer med slogans som "Smögen är synnerligen lämpligt för dem som genom några veckors friluftsvistelse vid hav och klippor ämna rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar" något som stämmer in bra även i dagens samhälle!
Idag är Smögen en exklusiv och fashionabel bad- och kurort året runt med en levande fiskenäring. Hit tar man sig om man vill njuta av det goda i livet så som äta en bit mat på någon av alla restaurangerna, bada på salta klippor, promenera längs Smögenbryggan och insupa atmosfären.
Är man mer aktivt lagd rekommenderar vi båtliv, sportfiske, tennis eller varför inte dykning? På bekvämt båtavstånd finner ni några av Sveriges bästa dykplatser.

Kommunikation

Kommunikationerna till Smögen är utmärkta, bussar tar er vart ni vill!

Närservice

I Smögen har man året runt tillgång till ICA Ankaret som ligger vid broslutet och Göstas Tobaks & Pappershandel finns vid torget. Sen finns även Nordens Skeppshandel vid Nya hamnen. På bryggan återfinns bl.a. den kända fiskauktionen, Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister. Förskola med åldrar 0-6 år ligger på Hasselösund på Smögen, Smögens skola erbjuder klass F-6 ligger centralt strax innan torget på Smögen. I Kungshamn på cykelavstånd finns även högstadieskola.
Sommartid ringlar sig affärerna längs smögenbryggan. Flera restauranger är öppna året runt, bl.a. Sea Lodge samt Pizzeria Smögen, sommartid blommar fler restauranger upp kring hamnstråket.

Bilder

Markering visar lägenheten

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till Salterivägen 4 d på Smögen. Lägenheten stod klar under 2018 och är belägen i Smögens senast exploaterade område, på Klevens udde.
Husets entré finner ni på den lugna innergården. Trappa eller hiss tar er en våning upp där ni via loftgången når denna bostad.

Lägenheten har genomgående parkettgolv med golvvärme. Värme, renhållning samt grundutbud på tv är inkluderat i månadsavgiften. Kostnad för el, vatten, parkering, hemförsäkring tillkommer, samt internet om så önskas.

Parkeringsplats finner ni bekvämt i husets bottenplan. Ni tar er dit via trappa eller hiss. (P- plats går ej att välja bort).

Smögenbryggan med butiker och restauranger nås på en kort promenad. Sommartid tar ni er även över till Smögenbryggan och Kungshamn med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny!
Antal rum
3 rum
Boarea
68 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande ljus hall med grå klinker på golv i entréparti som övergår i parkett. Vita väggar och tak. Fönstret som vetter mot innergården släpper in ett fint ljus. Här finns goda möjligheter till avhängning och förvaring i de flera garderoberna längs med vägg på vänster hand.
Sovrum 1
Från hallen på höger sida når ni bostadens större sovrmn. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt en garderob för klädförvaring. Fönster mot innergården. Vita väggar och tak samt parkett på golv.
Badrum
Vidare in i hallen på höger hand finns badrummet som går i stilrena toner med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med duschplats bakom vikbara glasdörrar, kommod med handfat samt förvaring i lådor under, spegelskåp ovan, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vitt tak med spotlights.
Sovrum 2
Lägenhetens mindre sovrum passar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Garderob för klädförvaring. Vita väggar och tak, parkett på golv. Fönster med utsikt som påminner om omgivningen med bohusgranit, takåsar och kyrktornet!
Kök/ vardagsrum
Kök och vardagsrumhar en social öppen planlösning. Här finns gott om yta för både matmöbel och spffgrupp. Köket går i vitt utförande och har en bänkskiva i grå laminat med kakel ovan. Maskinell utrustning: kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, ugn och vägghängd micro. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med plats för möbelemang. Här njuter ni av sol eftermiddag och kväll.
Uteplats
Balkong
Parkering
P- plats i garage. Kostnad tillkommer om 550 kr/mån.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Pris
SEK 3,195,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,007 Ink uppvärmning och renhållnun. (Föreningens information)
Driftskostnad
SEK 16,140 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 6,000
Försäkring
SEK 540
Övrigt
SEK 6,600
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Posten övrigt avser p-plats i garage. P- plats går ej att välja bort.
Posten el och v/a avser beräkning vid köpet av bostaden. Bostaden har nyttjats sparsamt av nuvarande ägare.
Andel i föreningen
4.2 %
Andel av årsavgiften
4.2 %
Tillträde
Enl. ök,
Byggnad
Byggnadstyp
Flervåningshus
Byggnadsår
2017
Byggnadsår kommentar
Inflytt våren 2018
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Ej utförd
Övrigt
Mer byggnation i närområdet kan komma att ske.
Förening
Namn
BRF Smögenboden 3
Organisationsform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
SEK 11,825 betalas av säljare

Karta

Smögen Smögen

Salterivägen 4 D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg