230
MED9EBB878BD4214395BC058CEF95531B99

Nyproducerad & välplanerad 2:a med balkong!Rosengrens gata 41 Limhamns Sjöstad, LIMHAMN

Limhamns Sjöstad, LIMHAMN

Rosengrens gata 41


PRIS (som utgångsbud)2 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

5-1402

MÅNADSAVGIFT

3 599 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 195 000 kr som utgångsbud

Nyproducerad & välplanerad 2:a med balkong!

Nu ges möjlighet att förvärva en helt nyproducerad tvårummare med balkong i populära Limhamns Sjöstad! Lägenheten ligger på fjärde våningen med hiss. Ett högt och insynsskyddat läge med fantastisk vy över Formparken. Bostaden erbjuder en öppen planlösning som bidrar till härliga sociala sällskapsytor för att umgås med nära och kära, rymligt sovrum med walk-in closet, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en härlig balkong med utsikt mot Formparken. Här får man alla funktioner i ett smart och välplanerat hem med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På Rosengrens gata 41 bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar och höga standard!

Här bor du i ett väldigt attraktivt och modernt område med vackra omgivningar och goda kommunikationsmöjligheter. I Bruket bor du precis intill Glasbrukskajen där det har skapats en trivsam atmosför med härliga promenadstråk längs kajen och plats för aktiviteter med anknytning till hav och båtliv. Du har morgondoppet precis runt knuten och lika nära till Ribersborg som till Limahamns trivsamma centrum och gemytliga fiskehamn. I vackra omgivningar, restauranger, service och ett spännande friluftsliv har du tillgång till allt du önskar och behöver!

Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde 15 mars 2024.
OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten under tiden byggnaden färdigställs men använd gärna 3D-visning i annonseringen som vi har skapat och besök ditt nya hem virtuellt. Ta också gärna del av JM:s Bostads säljbroschyr över projektet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

MED9EBB878BD4214395BC058CEF95531B99
MED02BE53749E2C45BD85BC3B5B4603FC7F
MEDC8D1A411C354488A9E884194C8ED0B43
MED2885334C26B64F54A865946D7F1054B4
MEDFA10EB864B264583B8D4A4EF2FBD5806

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

43 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5-1402

VÅNING

4 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 599 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

2 195 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Vi välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter tack en stor klädkammare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparket liksom genomgående för resten av bostaden. Säkerhetsdörr.

KÖK/VARDAGSRUM

Vidare från hallen når man lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök med beiga köksluckor och laminatbänkskiva. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd som gör det enkelt att umgås när vänner eller familj är på besök. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn och mikrovågsugn i rostfritt, induktionshäll och diskmaskin. Från vardagsrummet når vi den härlig balkongen i öst med utsikt mot grönska och härliga Formparken. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM

Här finns plats för en stor dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Intill sovrummet finns en klädkammare som man kan använda som walk in closet, vilket gör att man slipper garderoberna i sovrummet alternativt fungerar det utmärkt som kontorsdel. Ekparkett och vita väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod. spegel med belysning och egna tvättmöjligheter i kombimaskin. Infällda spotlights

Om området

Välkommen till Limhamns Sjöstad, en plats där lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll förenas i svårslagen harmoni. På behändigt avstånd väntar storstadens puls och nöjesutbud, i direkt närhet glimrar Öresunds böljande blå. På Limhamns Sjöstad erbjuds ett högkvalitativt boende i ett omtyckt område med gång- och cykelavstånd till båtliv, badbryggor, stränder och grönområden. Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös mest populära stadsdelar. På många sätt känns Limhamn mer som en egen liten stad än en del av Malmö. En ny del utav Limhamn har nu vuxit fram, nämligen Limhamns sjöstad.

KOMMUNIKATION

Från och till Limhamns sjöstad tar man sig enkelt både med bil, cykel och kollektivtrafik. Buss nummer 7 går flera gånger i timmen och tar dig till Malmö Central på endast 13 minuter. Med Limhamns centralgata på nära avstånd och dessutom goda bussförbindelser till Malmö city är detta ett drömboende för dig som söker en bostad på lugnt läge, med närhet till havet och naturen, men ändå vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

NÄRSERVICE

På gång- eller cykelavstånd ligger Limhamn city med all den service du kan önska dig. Caféer, restauranger och butiker finner du på bara några minuters avstånd liksom ICA, Willys och Lidl för veckohandlingarna. En kort promenad eller cykeltur bort har du Sibbarps strand och den pittoreska småbåtshamnen där du bland annat hittar en skeppshandel och fiskrökeri.

I Limhamns sjöstad finns det idag en Direkten för mindre handlingar. Att bo här innebär att man har bryggorna och vatten precis utanför dörren och fantastiska omgivningar i form av Lagunen småbåtshamn och hela Ribersborgsstranden. I området finns det idag två förskolor, Jollens och Bojens. Dessutom finner vi två grundskolor, Limhamnsskolan och Glasbruksskolan.

PARKERING

I området råder boendeparkering.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,6176 %

TILLTRÄDE

2024-03-15

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till- & frånluft med återvinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

BRF BRUKET

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

112

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Bruket registrerades 2022. Föreningen har i sina två huskroppar sammanlagt 112 bostäder som upplåts med bostadsrätt. Inflyttning i föreningen sker i två etapper med start under 2023, inflyttningen beräknas vara klar under april 2024. JM bygger föreningens hus som har adresserna Packhusgatan 21A-B, 23A-B, Rosengrens gata 37, 39, 41, Formgatan 18A-B, 20A-B och 22.

TV OCH BREDBAND

Föreningen kommer teckna avtal med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

PARKERING

Föreningen har tecknat parkeringsavtal som ger rätten att hyra 82 parkeringsplatser, varav 1 handikapparkering. Parkeringsplatserna är fördelade i närliggande parkeringsgarage samt öppna parkeringsplatser på närliggande markparkering. För dig utan egen bil finns flertalet bilpoolsbilar i området, avtal för parkeringsplatser löper på 25 år och bilpoolsplatser löper på 10 år.

RENOVERINGAR

Inga renoveringar planerade då föreningens hus är nybyggda.

ÖVRIGT

BRF Brukets kommer ha en fin innergård med grönytor, plantering och lekyta. Här kommer även finnas sittgrupper, en pergola samt ett organgeri som förlänger utesäsongen. Cykelparkering finns både på gården samt i portikerna mellan husen. Därutöver finns även cykelverkstad, cykelförråd, barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd. Föreningen har även ett övernattningsrum som går att hyra samt utrymme för källsortering av sopor.

Föreningen har gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering.

Föreningen kommer teckna fullvärdesförsäkring.

Informationen är inhämtad från föreningen. Spekulanter uppmanas att säkerställa informationen med representant från föreningen.

Karta

Malmö Limhamns Sjöstad

Rosengrens gata 41

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg