190

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Östra Storgatan 122CFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

39 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

15

MÅNADSAVGIFT

2 200 kr

BYGGÅR

1938

Fiskbensparkett, furugolv, fina stilleben och jordnära färgpalett. 39 kvadrat.

Fiskbensparkett i mörkare träslag sammanfogas med ljusa furugolv i vitlaserat uttryck. Beige och grå färgpalett binder samman och skapar den nordiska röda tråden. 39 kvadrat med en mängd originaldetaljer som restaurerats med hög noggrannhet. Ljust läge och högt i tak en halvtrappa upp alldeles invid Vättern bara ett par kvarter bort. Gemensam balkong att avnjuta morgonkaffet på ytterligare ett par trappsteg upp för dig som bostadsrättsinnehavare.

Ombonat, okonstlat, inbjudande och här välkomnas ljuset från de stora fönstren med djupa fönsterbänkar och välkomnar ljuset mot den svala basen. Här har säljaren skapat stilen med vackra stilleben på fönsterbrädorna både i det separata köket och vardagsrummet. Vardagsrummet möbleras naturligtvis med sovplats direkt till vänster och soffan utgör mittpunkten. Fiskbensparketten i mörkare träslag möter beige kulör. Smart och stilren förvaring i form av två mindre ”walk-in-wardrobes” i anslutning till hallen. Badrummet går naturligtvis i samma beige färgpalett och möter vitt kakel. Stort nog att inreda med gott om förvaringslösningar och plats för skönhetsartiklar via dold förvaring. Dubbla förråd följer även med bostaden för dig som inte kan få nog av förvaringsutrymmen.

Brf Jönköping Fogen 3 är en familjär förening på attraktiv Liljeholmsadress där ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av extern part. Förmånligt för dig som boende.

För dig som ska studera ligger lägenheten på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter.
På Liljeholmen bor du på lugnt och skönt läge med allt det bästa Jönköping har att erbjuda på lagom avstånd. Utmärkta kommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger inom räckhåll. Vättern bara intill kvarteret som bjuder solnedgångar och ett fantastiskt skådespel oavsett årstid.

Skandinavisk inredning, med sin förkärlek för det ljusa och avskalade, sträcker sig långt bortom våra nordiska gränser och det är Östra Storgatan 122 C, Liljeholmen ett kvitto på!

Varmt välkommen att kontakta mig, Michel Cosic, för ytterligare information.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bilder

MEDD4DB54343B0344248EA67321B997B2FD
MED5FC4B88E6C604413BBC8B1DDCEB7DD25
MEDE0385B77553346AA9BA0215239E7BB7D
MED8C6D36F7A40A472396FA3C93E4F69167
MED1E7547F312C746F6A8E39358558B78CA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Jönköping Liljeholmen

Östra Storgatan 122C

Boendekalkyl

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret