230
MED5B6FCC687A50484F90794BA835692CB1

Naturskön miljö med närhet till vackra Bondberget. 120 kvm + 149 kvm bia.Ollonborrvägen 3 Huskvarna Öxnehaga, Huskvarna

Huskvarna Öxnehaga, Huskvarna

Ollonborrvägen 3


PRIS (utgångspris)3 800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

120 kvm

BIAREA

149 kvm

TOMTAREA

1 016 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 526 kr/månad

PRIS

3 800 000 kr utgångspris

Naturskön miljö med närhet till vackra Bondberget. 120 kvm + 149 kvm bia.

Härlig tegelvilla med stor trädgårdstomt, trevlig altan och garage i anslutning till huset.
Belägen i ett lugnt och tryggt område och med en trädgård som är helt perfekt för växande barnfamiljen. Närhet till goda kommunikationer, förskola, skola, närlivs och Huskvarna centrum. Allt du behöver för en enkel villavardag! Attraktivt läge precis intill naturreservat och på en återvändsgata. Här har ny bergvärme installerats så sent som 2021.

Entréplan bjuder ett trevligt vitt kök i stilrent utförande, stort vardagsrum som tar dig vidare till inglasat uterum och altan. Tre bra sovrum och ett stort badrum i behagligt beige toner i nära anslutning. Gott om praktiska garderober i både sovrum och hall löser förvaringen på övre plan.

Källarplanet bjuder bastu med sobert helkaklat duschutrymme, fin tvättstuga med praktisk tvättsektion, klädkammare och gott om förrådsutrymmen i anslutning under garaget samt extra gäst-WC. Social yta direkt nedanför trappen med plats för större soffhörna och möblemang intill den öppna spisen som utgör en vacker detalj för ögat. I anslutning finner du ett extra rum som passar att inreda till hemmakontor eller ungdomsrum. Sammantaget gott om bra ytor att inreda efter just dina behov och önskningar.

Området på höjden på Öxnehaga är sedan 1970-talet både bebott och beprövat och omnämnt för sin närhet till skog, promenadstråk och friluftsområden. Ett levande centrum med både skolor, vård, omsorg och naturnära läge gör Öxnehaga till ett uppskattat område, där familjen får utrymme att växa över tid. Vackra vyer över Vättern, Bondberget och Öxnegårdens friluftsaktiviteter erbjuder något för alla, gammal som ung. Goda kommunikationer till både Huskvarna och Jönköpings centrum är inget undantag.
Avskilt i grönskande omgivningar men med närheten till stans affärsutbud välkomnas du här till ditt nya boende. Här finns alla förutsättningar att hela familjen ska trivas!

Kontakta ansvarig mäklare Amelie Sjöbring Cimen och Michel Cosic för bokning av visning.

Varmt välkommen!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Extra kontaktperson

Bilder

MED5B6FCC687A50484F90794BA835692CB1
MED2E86BDD1D53B4589A72DFD9228BAA60F
MED6607BCC4BED5444BB036CEE3A6012BA9
MED5A4EE60847B247FAB7BA4C3CED2D9FE7
MEDD07E71D37130484495F8155CB451F710

Planritningar

Planskiss entrévåning

Planskiss nedre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

120 kvm

BIAREA

149 kvm

TOMTAREA

1 016 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

3 526 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Välkomnande hall med avhängning direkt in till vänster följt av två rymliga garderober.
Hallen öppnar upp mot vardagsrummet rakt fram och köket in till höger. Till vänster finner du badrummet följt av tre välplanerade sovrum. Hallen är central mittpunkt och tar dig vidare till trappen ner till källarplan. På golvet ligger ett ljus golv i träinspirerat uttryck och väggarna är ljust pastellblå. Välkommen in!

KÖK

IKEA-kök från 2016 i vitt med vackra skåpsluckor. Skåpen med vitrinskåpsluckor ger extra lyxig framtoning och det grå kaklet som klättrar upp ovan mönstrerad grafitgrå bänk en tuff karaktär. Golvet går i mörkare träinspirerat uttryck och väggarna är vita och fräscha.
Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och micro, spishäll, fläkt och full kyl och frys i rostfritt.
Naturlig matplats för 4-6 personer invid fönstren som vetter åt insynsskyddade häcken och norr. Sammantaget en trevlig köksdröm. Perfekt för den stora familjen!

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med heltäckande matta som ligger på golvet och väggarna är ljust vita. Från vardagsrummet når du det härliga inglasade uterummet/altanen.

ALTAN/UTERUM

Inglasat uterum följt av altandäck ut mot den lummiga och grönskande trädgården. Stort nog för flera möblemang och här blir grillkvällarna både långa och många till antalet. Uterummet är beläget i söderläge mot den härliga trädgården. Här finns plats för barnaspring och odlingslådor i mängder för dig med gröna fingrar.

SOVRUM 1

Sovrum 1 är stort nog för den större dubbelsängen och ytterligare förvaring/byrå. Här finns tre inbyggda garderober som tar hand om kläderna.
Ljust träinspirerat golv ligger på golvet och väggarna är vita och släta. Här har du även en balkongdörr och rummet vetter åt trädgården.

SOVRUM 2

Sovrum 2 ligger till vänster om sovrum 1 och har blå väggar. Golvet är genomgående och genomtänkt och följer med från mellanhallen. Stort nog för säng och eget hemmakontor för dig som så önskar. Fönster vetter åt norr.

SOVRUM 3

Sovrum 3 är beläget mot baksidan med fönster vetter ut mot uterummet och insynsskyddade trädgårdsmiljön i söder.
Vit kulör på vägg och naturligtvis en fin övergång med enhetligt golv från hall och i stil med övriga rum.

BADRUM

Sobert och helkaklat badrum i ljust beige kulör och ljusgrå/vitt klinkergolv.
Badrummet är utrustat med: högskåp, WC, bidé, tvättställ med spegelskåp ovan och duschkabin. Fönstret släpper in ett härligt dagsljus. Kaklet på väggarna har en mönstrade bårder som sätter stilen och ramar in.

ALLRUM

Stort allrum med öppen spis som för närvarande inte används. Fin att sätta ett par ljus i och inreda för ögat.
Allrummet är stort nog för både den större soffgruppen och ytterligare möblemang. Ett härligt rum att hänga i hela familjen men också perfekt för ungdomarna.

TVÄTTSTUGA

Helkaklad tvättstuga med gott om arbetsyta och plats för att torka tvätten. Vardagslyxen blir påtaglig när du får möjlighet att hålla ordning och reda på kulör, tvättmedel och sortering av tvätt. Väggarna är klädda med ljusgråmönstrade kakelplattor och beige klinkerplattor ligger på golvet. Gott om yta och utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare (Electrolux) och arbetsbänk med separat ho. Praktiskt och bekvämt!

BASTU MED HELKAKLAD DUSCH

Fin bastu med tillhörande duschutrymme i anslutning. Något som uppskattas av familjen!
Kakelplattor sitter på vägg och klinkerplattor ligger på golvet. Duschkabin och gott om utrymme för handduksförvaring.

SOVRUM/HEMMAKONTOR/BARNRUM

I sovrummet/hemmakontoret ligger samma ljusa golv som i allrummet på nedre plan. Väggarna går i ljust utförande och taket är vitt och fräscht. Ett rum att inreda efter familjens behov.

KLÄDKAMMARE

Klädkammare med möjlighet att inreda till walk-in-closet! Ytan känns rymlig och detta är möjligheternas klädkammare!

HOBBYRUM

Stort extra rum med plats för god förvaring och som går att inreda efter just dina behov. Kanske ett hobbyrum? Fina golv och ljus färgsättning. Här är det bara fantasin som kan sätta gränser.

FÖRRÅD

Här finns gott om utrymme att inreda på både längden och bredden med bra förvaringslösningar. Inrett med vitt klinkergolv och ljusa väggar.

GÄST-WC

Ljus träinspirerad plastmatta ligger på golvet och väggarna är ljusa i ett soft mönster. Gäst- WC:n är utrustad med WC och handfat med spegel ovan och skåp intill.

AMELIE SJÖBRING CIMEN OCH MICHEL COSICI NFORMERAR

- Nytt kök (IKEA) 2016.
- Nytt bergvärmesystem ersatte tidigare i december 2020 av föregående ägare.

ÖVRIG UPPLYSNING:

- Det är en spricka i köksfönstret.

Om området

Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden och sandbankarna vid Rosenlund. Ett område att trivas i för den som föredrar kombinationen med natursköna områden och med närhet till Jönköpings stadsliv. Här är det även gångavstånd till Österängens handels- och servicecenter.

Utbud på området
Vid de större inköpen och restaurangbesöken finner du Asecs som då når på bara tio minuters avstånd med bil. Uppe på Öxnehaga centrum hittar du mataffär, vårdcentral samt bibliotek. Dubbel lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Det vackra naturreservatet Bondberget erbjuder vandringsleder och elljusspår. På vintern görs det om till skidspår på vissa platser samtidigt som du fortfarande har milslånga vandringsleder att upptäcka året runt. I området finns en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.

Restaurang- och caféutbud
I angränsning till Öxnehaga ligger Österängen som erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Pizzerior, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller bara är på spång.

Kommunikation
Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar mellan både Jönköping, Asecs och Huskvarna.

Skola och barnomsorg
I Öxnehaga är du alltid inom gång- och cykelavstånd till förskola och skolor. Här finner du Oxhagsskolan, med förskoleklasser, årskurs 1 och fritidshem. I närhet finns även Öxnehagaskolan som erbjuds årskurs 2 till 6 och fritidshem samt Sandagymnasiet i nära anslutning.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Ekonomi

VA

8 700 kr

UPPVÄRMNING

30 402 kr

RENHÅLLNING

3 215 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 317 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

6

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftskostnaderna kan variera beroende på livsstil, familjestorlek samt vald innetemperatur.
I uppvärmningen ingår även kostnaden för förbrukningsel.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1979

UPPVÄRMNING

Bergvärmepump

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)/Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-05-12

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

55 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

99 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

18 792 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare med betongplatta

STOMME

Betong/trä

FASAD

Tegel

FÖNSTER

3-glas isolerrutor

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Valmat tak, betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Spikvallmon 2

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 663 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 838 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 932 500 kr

Tomt

AREAL

1016 kvm

TOMTTYP

trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1975-03-27)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Altan mot baksidan av huset

PARKERING

Garage samt uppfart för 1-2 bilar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Avtalsservitut Fiberkabel
Last: Avtalsservitut Fiberkabel,Optokanalisation, D201800104593:1.1

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotkoll
Energideklaration
HH Fast och lös egendom VILLA
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
Tomtkarta
Bostadsbeskrivning

Karta

Jönköping Huskvarna Öxnehaga

Ollonborrvägen 3

Boendekalkyl

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg