190
MED6E600229619A477CAF9A9AF77C279EF6

Chans till eftertraktad enplansvilla utan källare i Nyhamnsläge Nyhamnsläge, Höganäs

Kommande®

Nyhamnsläge, HöganäsFakta om bostaden

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

TOMTAREA

826 kvm

Chans till eftertraktad enplansvilla utan källare i Nyhamnsläge

Enplansvilla utan källare med härlig insynsskyddad tomt en kort promenad från havet. Ett välplanerat hus som skapar en trevlig känsla av ett hem i ett lugnt och trivsamt område.
En hall med bra förvaring, ett stort kök med matsalsdel, i anslutning till köket finns en tvättstuga med utgång till ett stort uterum mot trädgården som är beläget i syd/väst, ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, tre stycken sovrum i bra storlek, ett badrum. I en separat byggnad finns garage, stort förråd och stort gästrum/hobbyrum med badrum.

Nyhamnsläge är en pärla bland Kullabygdens många omtyckta bostadsorter. En charmiga bykärna med närhet till havet och som består nästan uteslutande av villabebyggelse. Här finns många grönområden, cykelleder, förskola och grundskola, livsmedelsbutiken Ica Skeppet, en småbåtshamn. Kollektivtrafik till närliggande orter som Höganäs, Mölle, Jonstorp, Arild och Helsingborg går från flera platser på orten. I Nyhamnsläge är det cykelavstånd överallt.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg