190
MED6FA63FA6363745FF99BD751EBAA15799

Enplansvilla med källare i eftertraktade Nyhamnsläge! Nyhamnsläge, Höganäs

Kommande®

Nyhamnsläge, HöganäsFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

125 kvm

TOMTAREA

818 kvm

Enplansvilla med källare i eftertraktade Nyhamnsläge!

Enplansvilla med källare i eftertraktade Nyhamnsläge! En välplanerad enplansvilla med källare i ett lugnt läge helt skyddad mot trafik. På entréplan finns ett stort genomtänkt nyrenoverat kök med plats för matsalsbord. En stor hall med förvaring. Tre stora sovrum varav master bedroom har anslutning till en spadel på terrassen. Rymligt badrum med toalett och dusch. Stort vardagsrum med anslutning till ett tilltaget uterum för att sedan nå den uppvuxna trädgården.
Källaren nås via en trappa från vardagsrummet på entréplan samt via en egen entré. Källaren innefattar en stor gillestuga, matkällare, förråd, stort sovrum, stor tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter, badrum med både dusch och bad utrustat med ytterligare en tvättmaskin och torktumlare. En separat toalett. I dagsläget finns en salong i källaren. Möjlighet till uthyrning av både salong och boende.

Nyhamnsläge är en pärla bland Kullabygdens många omtyckta bostadsorter. En charmiga bykärna med närhet till havet och som består nästan uteslutande av villabebyggelse. Här finns många grönområden, cykelleder, förskola och grundskola, livsmedelsbutiken Ica Skeppet, en småbåtshamn. Kollektivtrafik till närliggande orter som Höganäs, Mölle, Jonstorp, Arild och Helsingborg går från flera platser på orten. I Nyhamnsläge är det cykelavstånd överallt.

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg