190

Nya Hovås, Hovås

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,558 I avgiften ingår värme, kallvatten, Tv/telefoni/bredband 100Mbit
Antal rum1.5 rok
Boarea38 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan ni bli ägare av en mycket välplanerad 1,5a om 38 kvm i Nya Hovås. Belägen i ett ljust gavelläge och med en takhöjd som skapar en härlig rymd till bostaden. Till lägenheten hör dessutom en stor uteplats om ca 17 kvm! I Nya Hovås bor ni med närhet till allt, med en kort promenad till hav och salta klippor. Missa inte denna chansen, kontakta mäklaren för mer info!

Om området

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Flertalet skolor och förskolor finns dessutom i området runt omkring - perfekt läge för barnfamiljen!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, systembolaget, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining, systembolaget och Bounce. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sociale, Yoko Yap mm.

På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg