190

Alsike, Knivsta

Morängatan 34B

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,784 inkl värme, VA & Parkeringsplats
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea75 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer10

Hög standard // Takhöjd om 2,70 m // Egen ingen och balkong

Snart erbjuds tillfälle att förvärva en välplanerad och mycket trevlig 4:a i Brf Hällens Park i Alsike. Bostadens takhöjd om 2,70 m innebär en luftig och rymlig känsla. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall plats för avhängning, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning för en social feeling, tre sovrum, samtliga med stilrent parkettgolv samt ett rymligt och välutrustat badrum. Här erbjuds även en möblerbar balkong i soligt läge.

Här bor man i en trevlig Brf med en aktiv FB-grupp som bidrar till en god gemenskap. Gångavstånd till matbutik (Coop), café samt gym vid dammen.

Ett förråd hör till bostaden samt en parkeringsplats i direkt anslutning till lägenheten.

Detta är en Kommande® försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Om området

Alsike ligger ca 15 km söder om Uppsala i Knivsta kommun. Här bor du nära flera andra städer så som Uppsala, Stockholm och Arlanda. Här bor du i lugnt och trevligt område, perfekt för barnfamiljen.

I området finns flertalet förskolor och tre skolor. Alsike skola har undervisning från förskola upp till årskurs 9, S:t Maria skola från förskola till årskurs 6 och Brännkärrskolan har undervisning från förskola upp till årskurs 4. I nuläget byggs även en ny kommunal grundskola för årskurs 5 - 9 med inflytt beräknad till hösten 2018. Här ska även upföras ett idrotts - och aktivitetshus intill skolan.

Inom kommunen finns även flera grundskolor samt gymnasium. Här finns Thunmanskolan, Ängbyskolan, Segerstaskolan, Högåsskolan, Långhundra skola, Lagga skola och Margaretaskolan samt Sjögrenska gymnasiet med flera yrkesförberedande utbildningar.

Mer information hittar du under kommunens hemsida www.knivsta.se.

Kommunikation

ULs regionsbussar trafikerar området och går regelbundet både till Uppsala och Knivsta. Från Knivsta station tar du dig med tåg på endast 29 minuter till Stockholm, 9 minuter till Uppsala och 8 minuter till Arlanda.

För dig som föredrar buss finns en busslinje som trafikerar Knivsta-Alsike-Knivsta på båda sidor av tågstationen. Direktbuss finnns även till Uppsala

Närservice

I Alsike bor du nära en Närlivs och pizzeria. Ytterligare service hänvisas till centrala Knivsta (ca 6 km från Alsike) med bl.a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker och ett antal mindre butiker samt restauranger, caféer och bageri.

Parkering

Vid Knivsta station finns flera pendlarparkeringar med avgift. Dessa går även att använda som korttidsparkering. Det finns även flera anordnade parkeringsplatser.

Avgift och parkeringsskiva gäller vardagar mellan klockan 06-18. Övrig tid gäller fri parkering. Parkering är även tillåten på pendlarparkeringarna och enligt skyltning på vissa gator i Knivsta centrum.

Vid E4:ans påfart finns en avgiftsfri parkering med plats för både cykel och bil. Här stannar även flera busslinjer för den som pendlar.

Övrigt

I Alsike finner du fina ströv och skogsområden. Endast en kort promenad bort erbjuds motionsspår och BMX-bana samt skogsområden för bär- och svampplockning.

Knivsta kommun har en fantastisk natur med sjöar och skogar. I tätorten finns stränder, skogsområden och ängsmarker nära centrum vilket ger det bästa av två världar.

Knivsta kommun är även hem för det vackra naturreservatet Kungshamn-Morga. En sevärdhet vid varmare väder! Genom kommunen kan du även vandra på Upplandsleden med fantastiska vyer.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2017-2018
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 3,784 inkl värme, VA & Parkeringsplats
Andel i föreningen
2.3563 %
Andel av årsavgiften
2.36 %
Byggnad
Förening
Namn
Brf Hällens Park
Om föreningen
Föreningen består av 37 bostadsrätter fördelat mellan 17 radhus på 99 kvm och 20 lägenheter på 75 kvm.
Radhusen har 5 rum och kök och lägenheterna har 4 rum och kök där tio av lägenheterna är placerade i markplan och tio stycken ligger 1 trappa upp.
Varje radhus har en egen uteplats. Lägenheterna i markplan har även dom en uteplats. Lägenheterna på övre plan har balkong. Utöver detta finns gemensam mark för föreningens medlemmar att nyttja samt ett gemensamt cykelförråd.

- Parkeringsplats och förråd -
Föreningens medlemmar disponerar över parkeringsplatser belägna vid entrén. Där har även varje medlem även ett förråd att tillgå.

- Hemförsäkring -
Bostadsrättstillägg ingår inte i avgiften, varje medlem tecknar en sådan själv i sin hemförsäkring.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Varje bostad har internetanslutning, föreningen är ansluten till fiber.
Tv och bredband levereras av KnivstaNet, kostnad för kabel-tv och bredband kan variera beroende på hastighet/utbud.

Karta

Alsike Knivsta

Morängatan 34B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg