190

Luthagen/Stabby, UPPSALA

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,211 inkl. värme, vatten och kabel-tv
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm

Ansvarig mäklare

Här bor du i optimalt läge med gångavstånd till det mesta! Luthagen är mycket uppskattat för sitt lugn och harmoni, men enbart några minuter bort ligger city och möjligheten att känna av stadens puls.

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a i genomgående gott skick. Vid första anblick möts man av en väl tilltagen hall som leder vidare till bostadens samtliga ytor. Ett fint kök med plats för matgrupp, sovrum med utrymme för både dubbelsäng men även förvaring, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt ett helkaklat badrum.

Blir du ägare av Stabby Allé 11A kommer du att ha korta cykel- och gångavstånd till ett flertal trevliga parker, livsmedelsbutiker, restauranger och frisörer. Härifrån når du dessutom flera av Uppsala universitets olika campus på nolltid. I närheten finns Stabbyskogen med elljusspår vilket ger utmärkta möjligheter för en löprunda på sommaren eller en skidtur på vintern.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Om området

Luthagen/Stabby är ett populärt område beläget nordväst om Uppsala centrum. Området präglas av bebyggelse från 1950-1960 tal. Här har du närhet till både city och natur. Stabbyskogen är en av Uppsalas oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur. Det finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn och för den som vill löpträna finns en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Närhet till stadsbussar med busshållplats inte långt från huset, och även bra gång- och cykelvägar till city.

Närservice

I området finns flera matbutiker och ett nybyggt torg med bl.a. apotek, gym och flera restauranger. I området finns även butiker och bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns längs med gatorna i området.

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby- och Barnbitens-förskola. Grundskolor: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiunda-skolan (F-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedral-skolan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg