190
MEDAF4A061AFC904505B73895BF6D969BFA

Hemtrevligt radhus om två plan i barnvänligt område!

Kommande®

Lindome,

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,808
Antal rum4 rok
Boarea105 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kommer vi kunna presentera ännu ett härligt radhus i BRF Gastorp. Bostaden är försedd med tre sovrum, stort vardagsrum, kök från 2010, gästtoalett och tvättstuga från 2012, badrum från 2010 och en praktisk inglasad uteplats i söderläge.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Om området

Lindome ligger i Mölndals kommun och är beläget precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här bor du bara en kort bilresa från både Göteborg och Kungsbacka, samtidigt som du har närhet till sjöar och många härliga naturområden.

I Lindome trivs barnfamiljerna! Förskolor: Skånhälla Förskola (Spårhagav), privata Naturförskolan (Spårhagav), Gastorps Förskola (Almv), Fågelstens Förskola (Flyttfågelv) och Bräcka Förskola (Fageredsv).
Skolor: Skånhällaskolan år F-6, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9. Här finns även 6 stycken privata dagmammor.

Inom Lindome bor du nära naturen. I bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana hittar du motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Badar gör man gärna i Södra Barnsjön, som är en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan, samt i Norra Barnsjön. Här kan man även fiska. Även Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

Kommunikation

Bra kommunikationer både via motorvägen E6, pendeltåget och bussförbindelser.
Med buss är du endast en hållplats från Lindome station där pendeln går regelbundet. Du kan även promenera eller cykla hit.

Närservice

Lindome Centrum har allt man kan behöva i sitt närområde, med bl.a. apotek, gym, vårdcentral samt mataffär.
Närheten till Mölndals centrum, Göteborgs centrum och Kungsmässan i Kungsbacka gör Lindome som en strategisk utgångspunkt för valbar shopping.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg