190

Hisings Backa - Tingstad, Hisings Backa

Lilla Postegårdsgatan 4Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

137 kvm

BIAREA

84 kvm

TOMTAREA

988,3 kvm

BYGGÅR

1926

Modern villa i populärt område med stor trädgård och carport för två bilar!

Snart kan vi presentera denna moderna villa som erbjuder en perfekt kombination av stil, rymlighet och bekvämlighet. Belägen i ett populärt område, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för den stora familjen. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa minnen för livet. Huset, som genom åren har renoverats, är modernt och rymligt med plats för den stora familjen. Ni välkomnas av en generös hall med skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för hela familjens behov. Köket, som går i stilrent vitt, lockar med rikligt med förvaring och arbetsyta. Det är en perfekt plats för familjen att samlas och laga mat tillsammans, med gott om plats för ett matbord där alla kan sitta bekvämt. Vardagsrummet är både stort och pampigt, med plats för en generös soffgrupp och en braskamin som ger både värme och mysfaktor. Här finns även en matsalsdel som är perfekt för middagar och sociala tillställningar, med ett burspråk som erbjuder en extra liten myshörna. På entréplan finns också en praktisk toalett. En trappa upp finns tre väl tilltagna sovrum. Det största sovrummet imponerar med en walk-in closet som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum om behovet uppstår. Här finns också ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, samt en separat toalett för extra bekvämlighet. Källarplanet är praktiskt utformat med ett allrum/gästrum, pannrum, tvättstuga, verkstad och ett gym.

Utanför väntar en stor och välskött trädgård med generösa grönytor samt möjlighet till avstyckning om så önskas. Här finns gott om utrymme för lek och avkoppling utomhus, perfekt för sommarens grillkvällar och trädgårdsaktiviteter. Utöver detta finns även en praktisk carport för två bilar med laddningsmöjligheter. Ett förråd ligger i anslutning till carporten.

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska villa med alla bekvämligheter för den moderna familjen. Kontakta oss idag för mer information!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Entréplan

Övreplan

Källare

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Göteborg Hisings Backa - Tingstad

Lilla Postegårdsgatan 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret