230
MEDF8E50400CE1145DC83F56C958831807A

Hässelby - Lövsta allé, Hässelby

Liljeörnsgränd 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,777 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea28 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1512
Byggår2007/2008
Driftskostnad393 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,450,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

*** Accepterat pris ***

SÖT ETTA MED UTEPLATS I SOLIGT LÄGE


PERFEKT första boende med det mesta man kan önska, i en stabil förening. Genomgående ljust och fräscht med optimal planlösning. Kök från Vedum med rostfria vitvaror, inbyggd mikrovågsugn, ny kyl/frys, diskmaskin, helkaklat badrum med tvättmaskin och stenlagd uteplats. Bra förvaringsmöjligheter och låg avgift. Byggår 2008. Närhet till buss & t-bana.

I Brf Salongen bor du med närhet till kommunikationer samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

Om området

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Välkomnande hall med ljusa väggar och gott om plats för förvaring. 2-stavs ekparkett pryder golvet i hela lägenheten.

BADRUM
Direkt till höger ligger det fräscha badrummet med golvärme, ljus klinkers och vitt kakel med en ljusbeige bård som snyggt matchar golvet. Här finns duschhörna med duschstång, toalett, tvättmaskin, kommod med spegelskåp och handukstork.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med bra förvaringsmöjligheter. Här inryms det du behöver såsom säng, TV-hörna och matbord med stolar osv. Utgång till den stenlagda uteplatsen.

KÖK
Rymligt kök med gott om både arbetsyta och förvaring. Köket är från Vedum med träfärgade luckor. Bänkskivan är av mörk laminat och matchar det mörka stänkskyddet i mosaik väl. Den maskinella utrustningen är genomgående i rostfritt som består av inbyggnadsugn, NY induktionshäll, inbyggnadsmicro, NYTT kombinerat kyl/frysskåp, en NY köksfläkt samt en diskmaskin. Samtliga vitvaror utöver kyl/frys är från Electrolux 2008.
Antal rum
1 rum
Boarea
28 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,450,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 1,777 inkl värme, VA & Kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,716 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,270
Försäkring
SEK 1,446
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.36973 %
Andel av årsavgiften
0.36973 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2007/2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/5/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
113 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Vindsförråd ca 4 kvm
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stenlagd uteplats i soligt sydvästligt läge mot innergård.
Förening
Namn
Brf Salongen
Om föreningen
Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser ( 600 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Föreningen sänkte avgiften med 10 % från 2020-01-01
Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Karta

Hässelby - Lövsta allé Hässelby

Liljeörnsgränd 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg