190
MED6CB8E6A270B04624B7FB6A866AC740E6

Mycket fin & stilren 3 Rok fördelat på 76 kvm i populära Terrasshuset!

Kommande®

Landvetter, LANDVETTER

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,310 Inkl. värme, vatten & Kabel-tv via ComHem (basutbud ingår)
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm

Ansvarig mäklare

Nu har du äntligen chansen att få bo i populära Terrasshuset mitt i Landvetter centrum! En fin och välskött 3:a med stor balkong samt en fin uteplats mot innergården där du finner lugn och ro. Lägenheten har genomgående vita väggar och ett mörkt parkettgolv som skapar en fin kontrast. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar bostadens mittpunkt. Här umgås du enkelt med familj och vänner. Helkaklat badrum utrustat med wc, tvättmaskin, torktumlare samt dusch med glasväggar. I badrummet finns även skåp som ger bra med plats för förvaring. Fin och välskött innergård med lekplats och boulebana samt parkering och förråd på bottenvåningen. Lägenheterna stod klara 2012 och har sedan dess varit mycket populära. Här kan du ta hissen ner till Landvetter centrum med Stenugnsbageriet, pizzeria, mataffärer, vårdcentral, apotek, m.m. Kort gångavstånd till resecentrum och skolor samt Landvettersjön som är en populär badplats på somrarna.
För mer information kontakta Lenita 0762-309092

Om området

Landvetter är den näst största tätorten i Härryda kommun. Med sin närhet till Göteborg och närhet till den internationell flygplatsen har orten ett attraktivt läge. Gångavstånd till det mesta som skola, förskola, resecentrum som är en knutpunkt till olika destinationer, matvarubutiker, vårdcentral, kulturhus, gym, apotek, pizzeria, bageri, folktandvård samt badplats mm.

Kommunikation

Med bil från Landvetter tar de ca 15 min till Göteborg C.

Kollektivtrafik till Landvetter består av busslinjen Röd Express som avgår var 10-15 minut med en restid på ca:10 min till Korsvägen.

I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Närservice

I centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall.

Parkering

Besöksparkeringar finns strax utanför

Övrigt

I Landvetter hittar du Active med spa, motions- och konferensmöjligheter. Nordöst om Landvetter finner du Landehof friluftsanläggning med fina skidspår. Öster om Landvetter ligger Chalmers golfklubb. Väster om Landvetter ligger Gallhålans naturreservat med vackra strövområden. Kommunalt bad finns vid Landvettersjön.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Foto innergård

Brf Terrasshuset, vy från centrum

Landvetter centrum

Landvetter

Landvettersjön

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg