MEDA8F014EC20FA4AB4AC15A71F33AC01D7

Nyproduktion

Almunge, Almunge

Kyrkbyn

Fakta

TypParhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea138 kvm
Tomtarea300 kvm

Kyrkbyn mitt i Almunge!

Snart får du chans att förvärva ditt nya drömboende mitt i det ljuvliga området kring kyrkbyn i Almunge!

Bostäderna som vi här planerar är tre stycken vackra parhus med röda träfasader och fina spröjsade fönster. Den enskilda bostaden fördelar sig på två plan där markplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här är det luftigt och ljust och alldeles perfekt för sociala sammankomster! Härifrån når du också den härliga altanen i bästa solläge. Därutöver detta får du ett bra kök med matplats, badrum, tvättstuga och ett sovrum.
Tar vi oss till övre plan så finner du här ett stort allrum med utgång till balkongen som också är placerad i sydvästligt läge, tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Utöver detta finner du en härlig trädgård i lugnt läge där barnen kan leka obehindrat, carport och ett praktiskt förråd.

Som boende här finner du allt du behöver inpå knuten. Du har Almunge skola med F-9 klass, Nybyggd vårdcentral, Folktandvården, Idrott- och simhall, Busstation samt bensinstation och ICA. Samt närhet till löp- och längdskidspår och Grönlunds Golfklubb.
Här bor du bekvämt och lugnt med bra busskommunikationer, från Almunge skola med buss 809 tar du dig till centrala Uppsala på och till Arlanda går busslinje 806 direkt. Pendlarläget är såldes mycket gott med både buss och bil till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Anmäl intresse för att ta del av mer information och var med och skapa just ditt drömboende. Detta projekt har fortfarande en fot kvar i planeringen därför kan du vara med och bestämma utformningen. Passa på att ta tillfället i akt!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun som ligger vid länsväg 282. Orten är uppdelad i två delar; den östra som SCB kallar Almunge kyrkby är det ursprungliga Almunge där Almunge kyrka, skolan, vårdcentral, folktandvård, bensinstation samt livsmedelsaffär finns och den västra delen, tätorten Almunge, som ursprungligen var grannbyn Lövsta med livsmedelsaffär, värdshus och huvuddelen av bostäderna.
När Lenna-Norrtälje Järnväg (Lennakatten) invigdes 1884 förlades en station i Lövsta men detta namn var för vanligt varför grannbyns ovanligare namn användes istället. På sommaren går Lennakatten, som idag är en museéjärnväg, mellan Faringe station och Uppsala Östra.

Kommunikation

Almunge ligger ca 25 km öster om Uppsala och har goda bussförbindelser till Uppsala. Bussen tar ca en halvtimme och går ett par gånger i timmen under dagen. Från Almunge finns även direktbussar till Arlanda med god turtäthet.

Övrigt

SKOLOR OCH BARNOMSORG
I Almunge finns förskola samt grundskola (åk 1-9).

NATUR OCH FRITID
Orten är omgiven av åkermark och orörd natur. Långsjön erbjuder möjligheter för både bad och fiske. Fina grönområden för motion finns alldeles runt knuten.

Bibliotek och simhall för familjenöjen. Finns även en hantverksförening samt att kyrkan anordnar träffar. Fritidsgård för ungdomar i olika åldrar.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
138 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans parhus
Byggnadssätt
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Tomt
Areal
300 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Almunge kyrka
Landskapsbildsskydd, beslutad
Datum: 1971-09-20
Samfällighet, servitut etc.
Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-19/58 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-34/378 Last, Avtalsservitut: Avloppsledning, 03-IM1-40/660 Inskrivning, Nyttjanderätt mark, 37/410 Inskrivning, Nyttjanderätt efterbehandlingsarbete, 03/26740

Karta

Almunge Almunge

Kyrkbyn

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg