190
MEDB4EE3F1758AD47EBA71D832EC7D4CA26

Stadsnära bostadsrättsradhus i god förening!

Kommande®

Kvarngärdet, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,231 inkl. värme, vatten, br-tillägg, kabel-tv, ip-telefon och internet
Antal rum5.5 rok
Boarea112.8 kvm

Ansvarig mäklare

Stadsnära boende i ett rymligt radhus i två plan med uteplats och möjlighet för egen liten trädgård. Bra funktion med fyra sovrum, två stora badrum, kök och möjlighet att bygga om vindsutrymmet till ett extra rum.

Här bor man i en välskött förening med stabil ekonomi och många stora renoveringar gjorda. Du har promenadavstånd till Kvarnens köpcentrum med butiker, systembolag, restauranger och gångavstånd till Uppsala Resecentrum för pendling samt Stora torget och allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, caféer och restauranger. Bara ett stenkast bort finner ni Kapellgärdesparken med bland annat utegym, skatepark, tennisplan, lekpark och gröna ytor.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

I Kvarngärdet bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Skolor och barnomsorg
Det finns gott om förskolor i närområdet. Inom gångavstånd hittar du också grundskolor och gymnasieskolor.

Kommunikation

Kvarngärdet har blivit alltmer attraktivt för den stora skaran stockholmspendlare, mycket pga. närheten till Centralstationen. Till Stockholm tar det 40-45 min med tåg.
Det finns dessutom mycket goda kommunikationer in till Uppsala stadskärna, stadsbussarna passerar förbi var 5e minut under högtrafik.

Närservice

Ett stort utbud av affärer, systembolag, restauranger, apotek mm finns alldeles runt hörnet i centrum.

Övrigt

Natur och fritid
Det finns goda motions- och rekreationsmöjligheter i närområdet. Här finns tränings- och gymlokaler i form av Actic och Friskis & Svettis. På cykelavstånd ligger Fyrishov med bland annat bad, motionssim, gym och bowling. Det är även nära till Röbo och Gamla Uppsala med fina promenadstigar.

Närhet till Stadsbibliotek, museum, pubar, nattklubbar etc.
Inom promenadavstånd finns Uppsala Konsert och Kongress, Resecentrum, Stadsteatern och hela stadens utbud av kultur och restauranger. Blir du shoppingsugen hittar du alla slags butiker inom gångavstånd.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg