190

Kvarngärdet, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,761 inkl värme och kallvatten
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm

Ansvarig mäklare

Nyproducerad gavellägenhet om 49 kvm högt upp på våning 4 av 5 med skön balkong mot innergården. Belägen i härliga Kvarngärdet med närhet till allt du kan tänka dig inom en kort promenad!

Här behöver du inte kompromissa med det du söker efter. Både nyproducerat och modernt men samtidigt med gångavstånd till stan. Planlösningen är enkel och stilren och man har lagt stort fokus på ljuset i lägenheten och därav finner du fönster i tre väderstreck, vardagsrummet har hela 4 fönster samt en fransk balkong med härligt ljusinsläpp.

Det enda som behöver läggas till är din personlighet och några sköna möbler där du kan umgås med de du gillar mest.

Välkommen hit, välkommen hem!


För mer information och visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

I Kvarngärdet bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Skolor och barnomsorg
Det finns gott om förskolor i närområdet. Inom gångavstånd hittar du också grundskolor och gymnasieskolor.

Kommunikation

Kvarngärdet har blivit alltmer attraktivt för den stora skaran stockholmspendlare, mycket pga. närheten till Centralstationen. Till Stockholm tar det 40-45 min med tåg.
Det finns dessutom mycket goda kommunikationer in till Uppsala stadskärna, stadsbussarna passerar förbi var 5e minut under högtrafik.

Närservice

Ett stort utbud av affärer, systembolag, restauranger, apotek mm finns alldeles runt hörnet i centrum.

Övrigt

Natur och fritid
Det finns goda motions- och rekreationsmöjligheter i närområdet. Här finns tränings- och gymlokaler i form av Actic och Friskis & Svettis. På cykelavstånd ligger Fyrishov med bland annat bad, motionssim, gym och bowling. Det är även nära till Röbo och Gamla Uppsala med fina promenadstigar.

Närhet till Stadsbibliotek, museum, pubar, nattklubbar etc.
Inom promenadavstånd finns Uppsala Konsert och Kongress, Resecentrum, Stadsteatern och hela stadens utbud av kultur och restauranger. Blir du shoppingsugen hittar du alla slags butiker inom gångavstånd.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg