190

Kungsholmen S:t Eriksområdet, Stockholm


Ansvarig mäklare

Underbar, unik bostad med generösa öppna ytor samt härliga panoramafönster med insynsfritt läge mot vackert parkområde och utsikt mot Barnhusviken. Trevliga Brf Sankt Eriks Torn ligger i ett idylliskt, lugnt område centralt på Kungsholmen med direkt närhet till parkområden, promenadstråk, kommunikationer och stadspuls. Stabil brf med bla gym, takterrasser och gemensamma föreningsrum.

Om området

Här i S:t Eriksområdet blandas den äldre bebyggelsen med nyproducerade boendelösningar präglade av hög arkitektonisk kvalitet. Inspirationskällor har varit det centrala Londons låga och intima bebyggelse samt Tysta Gatan och Atlasområdet på Stockholms malmar. Vid fasaden mot gatan har de befintliga träden bevarats för att skapa en skyddad och dekorativ miljö. Vacker natur bjuds vid närliggande Grubbensparken som har fått karaktären av en engelsk trädgård.

Kommunikation

Läget är centralt med goda kommunikationer. Området nås med flera busslinjer från Fleminggatan runt knuten. Rådhusets och Fridhemsplans T-banestationer ligger inom gångavstånd. Ca 10 minuters promenad till centralen.

Närservice

I kvarteren finns trevliga caféer, restauranger och butiker.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,810
Antal rum2.5 rok
Boarea102.9 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

26-Omrade

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg