KarriärOm oss
230
MED3E4B2872E1BB4C259D0654FB33D28B3C

Citynära och rymlig 1:a med uteplats och sovalkov.Kungsängsgatan 57G Kungsängen, Uppsala

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 57G


PRIS (eller högstbjudande)1 980 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

39 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1003

MÅNADSAVGIFT

2 328 kr

PRIS

1 980 000 kr eller högstbjudande

Citynära och rymlig 1:a med uteplats och sovalkov.

Välkommen till Kungsängsgatan 57G! Denna mysiga bostad fungerar perfekt som en 1,5:a.
39 välplanerade kvadratmetrar i genomgående ljusa fräscha färger och trevligt skick.

Här bor du med ett centralt läge, uteplats och med närhet till det mesta.

Lägenheten erbjuder bra standard med trevliga materialval och en smart planlösning. Hall med generös förvaring i form av flertalet garderober och även plats för hatt- skohylla.
Välutrustat kök med inbyggd ugn, mikrovågsugn, kyl och frys, diskmaskin, matplats i öppen planlösning mot rummet för ca 3-4 personer. Rymligt helkaklat badrum med plats för badkar.
Bostaden har fönster och utgång till uteplatsen mot rundeln i väster, vilket ger mycket ljus till lägenheten.

Ett utmärkt boende för både yngre och äldre.

Industristaden / Kungsängen är ett centralt och populärt området med allt inom räckhåll. Här finner du bl.a bra närservice i form av livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats i området som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart!

Bilder

MED3E4B2872E1BB4C259D0654FB33D28B3C
MED9476913300014F85B17E25D06B891179
MED6FD7CD025CDD4B93B4DC740841840B4F
MED21A5EC2C036045D7A5E504601FFF2E15
MEDF506BA07584C4941AC7070ED67F29FD5

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

39 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1003

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 328 kr

PRIS

1 980 000 kr eller högstbjudande

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1.5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Föreningen fakturerar bostadsrättsinnehavaren 1 000 kr/år som hyra för uteplatsen.

HALL- ENTRÉ

Rejäl hall, delvis möblerbar, med gott om garderober och skåp. Parkettgolv och ljust målade väggar. Här finns bra plats för hatt- skohylla samt säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Rummet med sitt gavelläge har fönster i två väderstreck samt utgång till uteplatsen i syd/väst. Här njuter du av solen från lunch och framåt. Parkettgolv och ljusa väggar samt en fondvägg.

KÖK

Bra utrustat kök med ljusgrå skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsbänken. Matplatsen mellan två fönster rymmer 3 - 4 personer.

BADRUM

Rymligt bad- duschrum med helkaklade väggar och ljust klinkers på golv med värmeslingor (el). Utrustning: wc, tvättställ med kommod, dusch/badkar, handdukstork, tvättmaskin samt skåp/lådor.

SOVALKOV

Bra placerad sovalkov i ett lugnt hörn. Här finns ett mindre fönster samt plats för en rymlig säng.

FÖRRÅD

Till bostaden finns ett eget (rumsliknande) förråd.

Om området

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån ner mot ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Området var tidigare ett industriområde men är idag ett av de mest utvecklade områdena i Uppsala och består till största delen av nyproducerade flerbostadshus. Här bor man nära centrala Uppsala och med ett utmärkt pendlarläge. Området ligger utmed Fyrisån och på senare år har åkanten renoverats med nya bryggor och planteringar samt en ny bro som ökar tillgängligheten till västra sidan av ån med Stadsparken och Akademiska sjukhuset.

KOMMUNIKATION

Kungsängen är en central stadsdel med goda kommunikationer. Förutom närliggande hållplatser för både stadsbuss och regionbuss har du endast en kort promenad till resecentrum med både bussar och tåg till bland annat Stockholm, Arlanda och Gävle. Här finns även bra kommunikationer till E4:an för den som pendlar via bil.

NÄRSERVICE

I kvarteret finns bl.a. en stor mataffär, restauranger, frisör och förskola. Kungsängen erbjuder det mesta inom service nära men på bara någon minut tar du dig till gågatan med flera butiker för shopping, gym, apotek etc.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,00808 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Morgonglans

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

69

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 207 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Föreningen har från och med 1 juli 2013 ett gemensamt bostadsrättstillägg till

fastighetsförsäkringen genom försäkringsbolaget IF. Den enskilde bostadsrättsinnehavaren behöver därför inget bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring.

OM FÖRENINGEN

Föreningens fastighet stod inflyttningsklart hösten 2005.
Föreningen utgörs av 69 lägenheter och lägenheternas adresser utgörs av Kungsängsgatan 57 G, H, J och Tullgarnsgatan 15.

Föreningen har 29 lägenhetsförråd och 46 garageplatser för uthyrning samt några platser för motorcyklar.

Under lägenhetens radiatorer sitter det friskluftsfilter.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har avtal med bredbandsleverantören A3 och hastigheten är 1000 Mbit/s. Anslutningen sker automatiskt och du som medlem behöver inte göra något annat än att koppla in din dator/router.

Föreningen har avtal med tv-leverantören ComHem (se www.comhem.se för vilka kanaler som ingår i basutbudet). Både bredband och tv ingår i hyran. Medlemmen ansvarar själv för en router eller digitalbox om behov finns av detta.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Gemensam tvättstuga finns. Tidsbokning görs på speciell nyckeltavla (med lägenhetsnumren) i passagen utanför.

Utrymme för barnvagnsuppställning finns med ingång från gården vid tvättstugeentrén.
Sop- och återvinningsrum finns bredvid garaget. Där finns behållare för brännbara hushållssopor, kompost, plast, kartonger och återvinning av glas, metall, batterier och mindre elektronikskrot.

PARKERING

Under huset finns ett gemensamt garage. I garaget finns, utöver garageplatser (bilar och motorcyklar) och förråd, även utrymmen för bildäcksförvaring och för cykelförvaring.

Föreningen har separata köer för hyra av garageplatser och förråd. Det har också funnits möjlighet att hyra garageplats i angränsade fastigheter. Hör av er till styrelsen vid intresse av garageplats och/eller förråd samt för kontaktuppgifter till alternativa parkeringsmöjligheter i angränsande fastigheter.

Varje lägenhet får ett p-tillstånd som ger möjlighet att mot erläggandet av avgift parkera på stickgatorna runt torget. Det finns möjlighet att betala både med kort och via app, se skyltning.

ÖVRIGT

Nyckelhantering
All beställning av nya nycklar görs via föreningens nyckelansvarige.
Certego kommer sedan kontakta dig när nycklarna är klara. Certego kan också lämna information om hur många nycklar som är gjorda till varje lägenhet.

Certego
Adress: Fyrislundsgatan 68, Uppsala
Öppet: måndag–fredag 07.00–16.30.
Telefon: 018-56 90 00.
Jourtelefon: 020-24 00 00.

Karta

Uppsala Kungsängen

Kungsängsgatan 57G

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg