190
MED5BEFF8733A784A439A14BB80559607B0

Välplanerad 3,5:a med funktionen av en 4:a

Kommande®

Kungsängen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,833 inkl värme, kallvatten, kabel Tv och Telias Triple-play
Antal rum4 rok
Boarea87 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en välplanerad 3,5:a med funktionen av en 4:a med ett högt och ljust läge och med en stor balkong mot innergården!

Här erbjuds genomgående ekparkett och ljusa väggar. Ett välplanerat och fullutrustat Marbodalkök med gedigna förvaringsmöjligheter. Helkaklat och rymligt badrum med både tvättmaskin och tumlare. Stort vardagsrum med utgång till en stor balkong med en trevlig utsikt över den fridfulla innergården. Här kan man njuta solen hela dagen. Tre bra sovrum varav ett är något mindre.
Detta är lägenheten för dig som söker en 4:a till priset av en 3,5:a med ett fräscht och genomtänkt boende och med hög standard i ett populärt och växande område. Föreningen har en mycket vacker innergård och ett praktiskt garage i källaren för den som önskar. Vid Tullgarnsgatan 14 bor ni i ett stadsnära och lugnt område med närhet till allt man kan önska sig. Bara ett stenkast bort finner ni Willys, Lager-157, gym och apotek. På gångavstånd tar ni er även till Resecentrum och Uppsalas stadskärna med alla dess bekvämligheter.
För den som söker rekreation nås Anna Petrus park på promenadavstånd. Vid andra sidan Fyrisån finner ni även Stadsträdgården med paradplanteringar, lekplats, friluftsteatern, Parksnäckan samt fina promenadstråk längs ån.
För den som pendlar utgör Tullgarnsgatan ett drömläge med sin närhet till Resecentrum och smidiga åtkomst till E4:an via Kungsgatan och Kungsängsleden.

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån ner mot ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Området var tidigare ett industriområde men är idag ett av de mest utvecklade områdena i Uppsala och består till största delen av nyproducerade flerbostadshus. Här bor man nära centrala Uppsala och med ett utmärkt pendlarläge. Området ligger utmed Fyrisån och på senare år har åkanten renoverats med nya bryggor och planteringar samt en ny bro som ökar tillgängligheten till västra sidan av ån med Stadsparken och Akademiska sjukhuset.

Kommunikation

Kungsängen är en central stadsdel med goda kommunikationer. Förutom närliggande hållplatser för både stadsbuss och regionbuss har du endast en kort promenad till resecentrum med både bussar och tåg till bland annat Stockholm, Arlanda och Gävle. Här finns även bra kommunikationer till E4:an för den som pendlar via bil.

Närservice

I kvarteret finns bl.a. en stor mataffär, restauranger, frisör och förskola. Kungsängen erbjuder det mesta inom service nära men på bara någon minut tar du dig till gågatan med flera butiker för shopping, gym, apotek etc.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg