190

Nydala, Malmö

Kollegiegatan 9A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,431
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea56.5 kvm
Våning2 (hiss finns)

Snart ges möjlighet att förvärva denna rymliga 2:a i absoluta toppskick med inglasad balkong. Kontakta mäklaren för mer information.

Om området

Området är en del av stadsdelen Fosie som är belägen i södra delen av Malmö. Nydalas gränser går i norr och öster vid Eriksfältsvägen, i söder vid Professorsgatan samt i väster vid Munkhättegatan.

Kommunikation

Här finns goda kommunikationsmöjligheter, busslinjerna 2, 8 och 32 går med jämna mellanrum in mot Malmö centrum. Utöver de goda bussförbindelserna ger närheten till ringvägen det möjligt att smidigt ta sig hit med hjälp av bil.

Närservice

I området finns det gott om närservice såsom matbutik, apotek, kaféer, pizzerior med mera. Det finns även förskolor, skola och vårdcentral i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
56.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 0, hiss finns
Avgift
SEK 2,431
Byggnad
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Malmöhus nr 11

Karta

Nydala Malmö

Kollegiegatan 9A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg