190

Kapellgärdet, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,083 Inkl värme, kallvatten, hushållselabonnemang (den fasta delen) och Triple Play (tv, bredband och ip-telefoniabonnemang)
Antal rum2 rok
Boarea75 kvm

Ansvarig mäklare

Modern och väl tilltagen 2:a med dubbla balkonger i expansivt område!

Bostaden om hela 75 kvm är belägen på våning 3 av 6 med hiss från markplan. Här erbjuds bland annat dubbla balkonger, en praktisk walk-in closet samt välutrustat kök och badrum. Bostadens nyproducerade skick medför att man kan lägga all fokus på möblering och styling istället för att behöva planera renoveringar och dylikt.

Bostadsrättsföreningen tillhandahåller garageplatser som nås direkt via hiss samt att kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Kapellgärdet är ett väldigt centralt och populärt område bland mycket nyproduktion. Goda bussförbindelser och promenadstråk till och från Uppsalas stadskärna samt närhet till grönområden, natur och service.

Detta är en Kommande® försäljning. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070-001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Populära kvarteret Kapellgärdet är beläget i ett lugnt område och har dessutom ett citynära läge med närhet till allt - stadens kulturutbud, restauranger och inte minst det pendlarvänliga läget med raka vägen längs cykelbanan till Resecentrum. Även närhet till påfart till nya E4:an.

Gott om närliggande grönområden gör området mycket hemtrevligt och mysigt. Här finns flera parker, lekplatser och en skatepark. I Röbo och Gamla Uppsala finns fina promenadstigar och motionsslingor.

För dig som gillar att träna så finns flera gym i närheten, bl.a. Actic (Torngatan) och Friskis och Svettis (Väderkvarnsgatan).

Kommunikation

Goda kommunikationer till centrum. En fin cykelväg finns alldeles intill området och stadstrafiken i Uppsala trafikerar Vattholmavägen med busslinjerna 2 och 8 cirka fyra gånger i timmen.
Gångavstånd till Uppsala centrum samt Centralstation/Resecentrum.

Närservice

Bekvämt gång- och cykelavstånd till all tänkbar service, Uppsalas stadskärna och resecentrum. I området finns gott om service. ICA Kvarnen, bensinmackar, pizzerior och flertalet restauranger är några exempel. Dessutom finns ett par mindre kiosker i närheten.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg