230
MEDBF58E6AF329D4D00A70302CB48EBF9F0

Brf Stjärnhusen - Teckna dig innan 31 maj och bo för halva avgiften i tre år!Jordemorsgatan Mossleplatån, Mossleplatån

Nyproduktion

Mossleplatån, Mossleplatån

Jordemorsgatan


PRIS2 250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

71,4 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

B1301

MÅNADSAVGIFT

4 571 kr

PRIS

2 250 000 kr

Brf Stjärnhusen - Teckna dig innan 31 maj och bo för halva avgiften i tre år!

Unikt erbjudande med halverad månadsavgift under 3år i attraktiva Brf Stjärnhusen på Mossleplatån!

Nu har vi startat försäljningen av våra nya hem i Stjärnhusen. Vad sägs om ett unikt projekt med plats för både gemenskap och avkoppling? Här erbjuds lekplats, odling och härliga vyer över Vidöstern. Var med från början och välj ditt drömläge i huset.

Kvarteret är placerat på härligt läge på Mossleplatån. Här bor du med cykel &- gångavstånd in till Värnamo Centrum och med anslutning till riksväg 27 och E4 runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som behövs i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola.

Var med från början och skapa ditt nya hem. När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina inredningssortiment.

Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad i projektet av oss slipper du stressande budgivningar. I första etappen släpper vi 47 av totalt 72 lägenheter. Du hittar planlösningar och priser under respektive objekt på hemsidan annonserade som dokument.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem på Mossleplatån.

Visning sker privat efter bokning till ansvariga mäklare, Sofia eller Sebastian.

Välkommen att bli nöjd du också!

Bilder

MEDBF58E6AF329D4D00A70302CB48EBF9F0
MED6AAF826BF80F4756BD0D7517CB4488EF
MEDF28211E16A6647BDA3C862A76367B901
MEDAF79BA17B859402881603522BDD3D4DB
MED21C6F783080D4626890DE9A81B90C8B4

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

71,4 kvm

LÄGENHETSNUMMER

B1301

VÅNING

4 av 8, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 571 kr

PRIS

2 250 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

BALKONG

Ja

Om området

Mossleplatån, ett fantastiskt område som bjuder på en härlig kombination av natur, kultur och rekreation. Beläget i den charmiga staden Värnamo, i södra Sverige, är Mossleplatån en idyllisk plats som lockar besökare med sin natursköna omgivning och mångsidiga aktiviteter.

Mossleplatån erbjuder en unik naturupplevelse för såväl vandrare som naturälskare. Området består av böljande kullar, grönskande skogar och blomstrande ängar. Här kan du promenera längs välskötta vandringsleder och njuta av den friska luften och den vackra utsikten över omgivningen. För de som älskar fågelskådning finns det många intressanta arter att upptäcka, och om du är lycklig kan du kanske få en glimt av sällsynta fåglar som häckar i området.

Mossleplatån är inte bara ett naturparadis utan bär också på en rik historia och kultur. Här hittar du spår av tidig mänsklig aktivitet, som forngravar och kultplatser, vilket ger platsen en mystisk och fascinerande atmosfär. Om du är intresserad av lokal historia och kultur kan du besöka det närliggande Värnamo museum och få en inblick i områdets långa och intressanta historia.

KOMMUNIKATION

Kommunikationsmöjligheterna till Mossleplatån i Värnamo är utmärkta och området har en gynnsam närhet till både E4 och Riksväg 27, vilket underlättar för besökare att nå detta natursköna område. Här är en översikt över de olika transportsätten och den uppskattade distansen från Värnamo centrum, E4 och Riksväg 27 till Mossleplatån:

Mossleplatån ligger cirka 5 km från Värnamo centrum. Om du kommer från E4, är det lätt att ansluta till Riksväg 27 och sedan ta avfarten mot Mossleplatån, vilket gör bilresan till Mossleplatån smidig och enkel.
Det finns regelbunden busstrafik från Värnamo centrum till Mossleplatån. Avståndet med buss till Mossleplatån är ungefär 7-10 km. För de som reser med buss från E4 eller Riksväg 27 till Värnamo centrum finns det goda anslutningsmöjligheter till bussar som tar dig till Mossleplatån.
Om du vill ta dig till Mossleplatån med cykel från Värnamo centrum är avståndet ungefär 4-6 km. Det finns också möjlighet att cykla från E4 eller Riksväg 27 till Mossleplatån, men distansen kan variera beroende på var du ansluter till cykelvägar eller mindre trafikerade vägar.
Om du bor nära Värnamo centrum kan du också ta en avkopplande promenad till Mossleplatån. Avståndet till Mossleplatån är cirka 3-5 km till fots. Detta alternativ passar särskilt bra för kortare utflykter och picknickturer.
För den som vill ha mer flexibilitet eller snabbare resväg finns möjlighet att ta taxi eller hyra en bil för att nå Mossleplatån. Det är enkelt att köra från E4 eller Riksväg 27 till Mossleplatån, vilket gör det bekvämt för de som reser med egen bil eller hyrbil.

NÄRSERVICE

Området erbjuder de grundläggande bekvämligheterna för besökare. Den närmaste matbutiken, som exempelvis en ICA supermarket, finns i enbart ligger cirka en kilometer från Mossleplatån. Detta innebär att besökare behöver ta sig till stadens centrum för att handla matvaror och andra förnödenheter. Inom Mossleplatåns natursköna område finns det inte några restauranger eller caféer. För att njuta av en måltid eller fika, behöver besökare ta sig till Värnamo centrum där det finns ett brett utbud av matställen att välja mellan.
Apotek och hälsofaciliteter: De närmaste apoteken och hälsofaciliteterna finns också i Värnamo centrum, vilket innebär att besökare behöver ta sig dit om de behöver apoteksvaror eller sjukvårdsrelaterade tjänster.
Övernattning: Inom själva Mossleplatåns område finns det ingen övernattningsservice. Om du planerar att stanna över natten, måste du söka boende i Värnamo centrum eller närliggande områden.
Aktiviteter: Mossleplatån erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv och naturupplevelser, som vandring, fiske och fågelskådning. Det finns dock ingen organiserad guidning eller turistinformation på plats. Besökare förväntas själva planera sina aktiviteter och ta med sig nödvändig utrustning.

Byggnad

HISS

finns

Karta

Värnamo Mossleplatån

Jordemorsgatan

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg