190

Norrböle, SKELLEFTEÅ

Hyttlidgatan 69AFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

61,5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

212004001-0125

MÅNADSAVGIFT

4 145 kr

BYGGÅR

1954

Ljus, trivsam och härlig gavellägenhet om 2RoK endast en halv trapp upp!

Varmt välkommen till Hyttlidgatan 69A och denna mycket trivsamma bostadsrätt belägen på våning 1 och som erbjuder en härlig inglasad balkong i västerläge.

Du som ställer höga krav på din bostadsmiljö och som vill kunna kombinera lyxen med att ha gång och cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda, samtidigt som du bor med ett insynsskyddat läge har definitivt hittat rätt!

Endast några få trappsteg upp välkomnas du in i denna trivsamma lägenhet som präglas av ljus, charm och fantastisk potential. Tack vare den generösa takhöjden och gavelläget som erbjuder ett härligt burspråk så är det svårt - för att inte säga omöjligt att inte trivas just här!

Från hallen når ni köket som idag är i relativt ordinärt skick, här har du med andra ord fantastisk potential att skapa ditt drömkök baserat på just dina önskemål och krav.
Vidare finner ni ett badrum och ett väl tilltaget sovrum med fönsterparti som vetter mot öst och som tack vare sin rymd ger bra förutsättningar till förvaring. Vardagsrummet ger plats för såväl matgrupp som soffhörna för dig som önkar och som tidigare nämnt har du här lyxen att få ljusinsläpp från flertal fönsterpartier. Från vardagsrummet når ni dessutom utgång till den trivsamma och inglasade balkongen som vetter mot väst.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse av denna fina lägenhet belägen på ett av Skellefteås populäraste områden.

På Norrböle bor du med närhet till det mesta staden har att erbjuda. Med gång och cykelavstånd tar du dig enkelt ner till centrum eller solbackens handelsområde.
Du bor även med närhet till skog och natur, Skellefteå kraft arena och badhus.
Närheten till E4:an gör det enkelt för dig som pendlar eller av annan anledning uppskattar enkelheten i att bo centralt.

Här har du även chansen att få tillgång till carport!
Varmt välkomna på visning!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Norrböle

Hyttlidgatan 69A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret