230
MED5225CFED20EA4641822051B205636CBC

Lanttomt med klart förhandsbesked

Budgivning

Håkansbygget, Vaggeryd

Håkansbygget Gärahov 1:79

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,010 kvm

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 375,000
Utgångspris: SEK 450,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Här finns möjligheten för er som drömmer om drygt 2000 kvadratmeter lantlig tomt för er själva precis i utkanten av tätorten men ändå bara några minuter med bil in till centrala Vaggeryd. Färdigt förhandsbesked för nybyggnation av större villa med garage finns som gäller fram till oktober 2021. Här bygger man på solig plan mark med andra mindre gårdar i närområdet och färdig samfällighet som sköter vägunderhåll och snöröjning och fiber för den som önskar ansluta till.

Önskar man bygga stort eller investera för senare försäljning så finns här alla möjligheter, då Vaggeryd är en högattraktiv växande barnvänlig kommun som spänner mitt emellan Jönköping och Värnamo med suveräna kommunikationer, 25 min körtid i vardera riktning. Ytterligare två tomter är redan i sålda i området. Detta då tomtmarken inte är bunden till någon husleverantör. Vilket innebär att tomten är fri att disponera efter eget önskemål.

I naturskön omgivning med sjöar i området som kantas av skog, bad, badbryggor och vackra promenadstråk kan man här njuta av en lugn oas, men ändå behålla bekvämligheten med samhället ett par minuter bort. Här på området Håkansbygget finns idag ett par mindre hästgårdar i anslutning. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna villadrömmen på landet. Denna tomt kommer vara ansluten till vägsamfälligheten vid överlåtelsen, som ombesörjer snöröjning och vägunderhåll. Vägföreningen är i dagsläget helt kostnadsfri. Kostnadsförslag gällande anslutningar finns att jämföra med då granntomterna beställt offerter.

För den som önskar ett rofyllt tillhåll precis utanför stan eller den som önskar bygga en gård ges här alla möjligheter. Marken är varierande med både plan mark på åker/ängsmark och med naturtomt och till viss del gallrat skogsområde. På flera håll i sjöområdet kring Håkansbygget med bland annat Fängen, Sandsjön och Käringasjön har många av tidigare äldre smultronställen gjorts om till permanentbostäder i och med det knappa avståndet till Jönköping.

För drönarfilm över området: --> https://vimeo.com/369863681

Varmt välkommen med Er intresseanmälan!

Om området

Håkansbygget som område kantas av ängar, skog, natur och några mindre hästgårdar.

Kommunikation

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger och banker. Här finns även sim -och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till tomten Gärahov 1:79

Stor tomt med klart förhandsbesked för nybyggnation

Vy över området Håkansbygget

5 min med bil från tätorten

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Gärahov 1:79
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,480 / år
Taxeringsvärde
SEK 148,000
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Tomt
Areal
2010 kvm
Vatten/avlopp
Vatten/avlopp och elanslutningar saknas då tomten säljes utan dessa. Granntomterna som sålts tidigare har dock dragit fram elanslutningar och denna tomt kan därför med största sannolikhet ansluta sig smidigt då anslutningarna nu ligger i området. Kommunalt vatten och avlopp finns inte på Håkansbyggets befintliga fastigheter idag utan flera har valt trekammarbrunn med infiltration godkänt av Vaggeryds kommun.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Vaggeryd Rastad GA:2 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 0665-2019/11.1

Karta

Håkansbygget Vaggeryd

Håkansbygget Gärahov 1:79

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg