190
MED9B26A882231B4203B37079A70C2C14E8

Perfekt student/övernattningslägenhet!

Kommande®

Gränby, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,402 inkl värme, VA och Telia Triple Play
Antal rum2 rok
Boarea35 kvm

Ansvarig mäklare

Snart till salu! Missa inte denna kvadratsmarta och nyproducerade 2:a i Gränby!

Yteffektiv bostad där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Stilrent och rymligt badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, balkong och separat sovrum. Perfekt student/övernattningslägenhet för den som vill ha det bekvämt.

Här bor du i ett attraktivt och expansivt område i Gränby med närhet till fina grönområden och till stort köpcentrum som har allt. På fina cykelvägar når du Uppsala centrum på 10 min eller ta bussen som går med tät trafik alldeles i din närhet.

Detta är en Kommande® försäljning. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim 0767-11 90 90, maxim.alami@husmanhagberg.se!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Råbyvägen 55H

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg