190
MEDA5BA5FB6063D4DB6B50E169D305FAB14

Väl tilltagen 2:a med fina tillval i bra läge!

Kommande®

Gränby Backe, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,285 inkl värme, kallvatten och Telia Triple-play
Antal rum2 rok
Boarea61.5 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till en rymlig 2:a i attraktiva Gränby Backe med balkong i soligt sydväst-läge!

Vissa söker en bostad med karaktär och genomtänkta lösningar medan andra vill ha nytt och fräscht. Varför nöja sig när man kan få allt? Denna lägenhet om hela 61,5 kvm fördelat på badrum, sovrum, klädkammare samt vardagsrum och kök med en halv-öppen planlösning har något för alla.

Med den expansiva Gränbystaden inom promenadavstånd och Uppsalas stadskärna ca 10 minuter bort med cykel finns inga ursäkter! Oavsett om man behöver handla mat, shoppa eller träna har man nära till allt. För den som uppskattar natur finns även 4H-gårdarna, strövområden och parker i direkt närhet till bostaden. Vidare bor man i en stabil förening med garage och förråd i källaren samt en slående takterrass på åttonde våning med en fantastik 360-graders vy över Uppsala!

Allt som allt ett ypperligt läge att förvärva en mycket fin lägenhet oavsett om man söker en bostad för en längre tid eller bara en bra investering!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping.
I området finns även vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg