MEDE086B933C26B4FE1AB90DB3FF52E28DE

Ljus och familjevänlig 4:a i naturskönt område!

Boka visning

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms Väg 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,348 inkl. värme, varm- och kall vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea111 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer12-43
Byggår2002

Utgångspris: SEK 3,700,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 14:30 - 15:00
Anmälan krävs, för andra visningsalternativ kontakta mäklaren.

Välkommen hem! Med hiss från markplan har du här en ljus och generös 4:a med stor balkong i underbart solläge!

Denna moderna bostad erbjuder många fördelar som välutrustat kök, generös sällskapsytor, rymliga sovrum samt två badrum (varav ena med tvättdel). Förvaring har du gott om i bland annat en stor klädkammare (som enkelt kan användas som arbetsrum vid behov). Färgvalen är ljusa och på golven vilar ett parkettgolv som ytterligare förstärker den öppna känslan. En utmärkt bostad att växa i, i högt och fritt läge.

Rickomberga är ett perfekt område för dig som inte vill välja mellan naturens grönska och stadens utbud. Här får du allt i ett. Natur, kultur, service och kommunikationer - allt inom behändigt avstånd!

Välkommen hit, välkommen hem!

För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Rickomberga ligger i utkanten av Luthagen i de nordvästra delarna av staden, tre kilometer från centrum. Dit tar du dig enkelt på de fina cykelvägarna eller med buss som tar runt tolv minuter.

Från Rickomberga är det inte långt till Hågadalen och Nåstens naturreservat med sina fina vandringsstråk och motionsspår. Där kan du promenera på Sverigeleden eller varför inte packa din picknickkorg och bege dig till Kung Björns hög som är en grav från bronsåldern.

Kommunikation

Fina cykel- och promenadvägar, alternativt buss som enkelt tar dig till city och centralstationen.

Närservice

Citynära läge med närhet till butiker, restauranger, mm. I Flogsta, en dryg halvkilometer bort, hittar du livsmedelsbutik med postombud, apotek och Flogsta Vårdcentral med distriktssköterska, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnast och arbetsterapeut. Övriga livsmedelsbutiker i närområdet är ICA Maxi (Stenhagen), Folkes livs (Rackarberget/Studentstaden), Nelins (Börjegatan) eller Luthagens livs (Sysslomansgatan).

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
111 kvm
Areakälla
föreningens information
-Hall-
Luftig hall med flera möbleringsalternativ. Här finns hatthylla för avhängning. Parkettgolv och vita målade väggar.
-Klädkammare/Förråd
Från hallen nås en intilliggande klädkammare/förråd med generösa förvaringsmöjligheter och god takhöjd. Kan även användas som kontor vid behov.
-Kök-
I delvis öppen planlösning mot vardagsrummet finner du detta renoverade kök. Här finns naturliga ytor för god matlagning. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, fläkt, spishäll med ugn och fullstor kyl samt frys.
-Vardagsrum-
Stort vardagsrum med flera generösa ytor och plats för både familj och vänner. Det stora fönstret och den sköna takhöjden skapar gott om naturligt ljus till rummet och inger en känsla av rymd. Plats för både stor soffgrupp samt matsalsbord. Här finner du även utgång till bostadens balkong. Väggarna är målade och på golvet vilar parkett.
-Balkong-
Från vardagsrummet når du denna rymliga balkong med en grönskande utsikt utsikt över föreningens innergården. Balkongen vetter mot söder. Här finns plats för större utemöbler om så önskas. Markis finns installerad.
-Badrum-
Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan och toalett.
-Sovrum 1-
Bra sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Det stora fönstret ger fint ljusinsläpp till rummet. Väggarna är ljust tapetserade i kombination med en fin fondvägg och på golvet vilar ekparkett.
-Sovrum 2-
Sovrum med plats för dubbelsäng samt skrivbordshörna och förvaring. Målade väggar och parkettgolv.
-Sovrum 3-
Mindre sovrum med plats för säng samt förvaring. Parkettgolv samt tapetserade väggar.
-WC/Dusch och tvättstuga-
Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustat med dusch med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, toalett. I den inre delen av rummet finner du tvättstugan, avskärmad med glasvägg. Utrustad med tvättmaskin samt torktumlare. Ovan maskinerna sitter en praktisk arbetsbänk på andra sidan underskåp, arbetsbänk och ett överskåp med förvaring. Vädringsfönster ger ett fint ljus samtidigt som det höga läget gör att det är insynsskyddat. Samtliga skåp har vita ytskikt och bänkytan går i grått stenmönster.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Pris
SEK 3,700,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,348 inkl. värme, varm- och kall vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen
3.2013 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift framgår ej hos den ekonomiska förvaltaren.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd 12/12/2018
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
94 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Rickomberga Tull
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Rickomberga 21:8 som består av ett flerbostadshus, med gatuadressen Gösta Wahlströms väg 8, 10 och 12, i fem våningar med totalt 37 bostadsrätter samt garage, förråd och miljöstation i separata byggnader. Byggår 2002. Föreningen ingår i samfälligheten Rickomberga samfällighetsförening tillsammans med föreningarna Brf Rickomberga Gård, Brf Rickomberga Äng och Brf Rickomberga Park. Detta då föreningen delar gemensamhetsanläggning GA:3 avseende vatten och avlopp samt avloppspumpstation med övriga fastigheter i samfälligheten.

Förvaltas av Fastum UBC förvaltning AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På föreningens innergård finns en lekplats. Föreningen har även två cykelrum samt två miljöstationer i separata byggnader.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
37
Tv och bredband
Föreningen har avtal med Comhem för Kabel-TV och bredband via fiber från AllTele. Comhems grundutbud för kabel-TV och bredband via AllTele på en hastighet på 1 000 mbits ingår i månadsavgiften.
Parkering
30 st parkeringsplatser i kallgarage, 500 kr/mån. Om man hyr garage finns det ett litet förråd framför platsen. 4 st parkeringsplatser med el-plint, 200 kr/mån. Det finns även 8 st gratis besöksparkeringar längs med fastigheten, tillstånd erfodras.
Renoveringar
Gjorda renoveringar:
2018: Ommålning av takfoten på fastigheten
2017: Rusta upp soprummen, samtliga entrédörrar ska lackas, åtgärda skador på fastighetens fasad, ventilationsrengöring och sotning
2016: Radonmätning, ommålning av garage
2014: Installation av fiber via AllTele
2013: Ombyggnad av ett garage till cykelrum
Kommande renoveringar:
Ekonomi
Inga kommande avgiftsförändringar för 2020 planerade. Senaste förändringen var 1 juli 2018 då styrelsen beslutade att höja avgifterna med 3%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Föreningen accepterar i normala fall delat ägande. Detta innebär att t.ex. en förälder kan gå in som delägare utan att bo där. Minsta ägarandel är 10 %. Alla nya medlemskap prövas dock individuellt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Nästan alla lägenheter har ett förråd i bostaden. Det finns inga förråd utanför bostaden som tillhör lägenheterna.

Karta

Rickomberga Uppsala

Gösta Wahlströms Väg 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg