190
MEDA642D52D40B04D489E14F64FDBFD96CF

Unik fastighet med lantligt läge

Såld!

Åkersberga

Gårdslötsvägen 61

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea61 kvm
Biarea12 kvm
Tomtarea3,562 kvm
Byggår1968
Driftskostnad333 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,200,000

Ansvarig mäklare

Fullkomligt unik fastighet. Det här liknar ingenting annat. Redan på uppfarten märks att det här är något väldigt speciellt. Både trädgård och byggnader håller genomgående gott skick. Här har stora ändringar såväl in- som utvändigt har skett de senaste åren.

Väl tilltagen natur- och trädgårdstomt om 3 562 kvm. Tomten består av såväl plan gräsyta med plats för lek- och bollspel, stora soldränkta trädäckade terrasser (delvis inglasad), dubbla infarter med gott om uppställningsmöjligheter, grillplats och egen rök, skogsmark, berg i dagen samt något helt unikt – nämligen en egen liten insjö med tillhörande fisk.

På fastigheten finns idag en bostadsbyggnad, isolerad garage, rymligt förråd samt ett litet isolerat gästhus (el finns indraget) med terrass mot den egna sjön. På en klippavsats finns ett perfekt utrymme för att bebygga Attefallshus.

Huvudbyggnaden, som ursprungligen är uppförd 1968, har en bra standard och har de senaste fyra åren genomgått stora renoveringar med bl.a. delvis ny panel, nya fönster, nytt yttertak, nya ytskikt, nytt badrum, ny el och ny tvättstuga. Samtliga byggnader är målade 2020.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Klinkergolv med golvvärme. Direkt till vänster finns det nya (2020) badrummet utrustat med badkar, duschhörna med tak- och handdusch, wc, spegelskåp med förvaring och belysning samt handfat med kommod. Spotlights i taket ger en härlig belysning. Våtrumsintyg finns. Innanför badrummet finns husets tvättstuga. Utrustat med arbetsbänk med ho, tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaring i form av garderober. Ett fönster ger fin belysning.

Till höger om hallen finns en dörr som leder direkt till husets kök.

Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Här finns stora fönsterpartier samt utgång till det inglasade uterummet. Braskamin med insats ger både värme och mysfaktor. Från uterummet tar man sig smidigt vidare till husets trädäckade terrasser. Rofylld utsikt över den sagolika innergården med egen insjö.

Köket är utrustat med gott om förvaring, spishäll, fläkt, kyl & frys samt diskmaskin. Ett stort fönster ger köket finns ljusinsläp.

Bostadshuset har två stycken sovrum.

Fastigheten har nyligen försetts med ett nytt minireningsverk (2020). Borrad brunn för vattnet med godkända vattenprover från 2016. Fiber finns i området. Varmvattenberedare ca 1 år gammal. Huvudbyggnaden är besiktigad.

På Gårdslötsvägen bor man med lugnet, havet, skog, natur och skärgården på nära avstånd. Ca 5 km bort finns Margretelunds Centrum med bl.a. matbutik, restaurang och apotek. I Åkersberga C finns stort utbud av matbutiker, restauranger, butiker, gym och all tänkbar samhällsservice. Nära till såväl skolor som förskolor.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
61 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
12 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Direktverkande el, öppen spis och luft/luft-värmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund/källare (avfuktare 2020), platta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä (ommålat 2020)
Fönster
3-glas energiglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor (ny papp, läkt, pannor 2020)
Fastighetsbeteckning
Ättarö 1:82
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 3,995 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 1,500
Renhållning
SEK 1,995
Sotning
SEK 500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för hushållsström. Förbrukning för el har uppgått till: Försäkring tillkommer och kan variera mellan bolagen. Kostnad för avlopp avser slamtömning (1 ggr/år)
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,747,000
Byggnadsvärde
SEK 697,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,967,000
Tomt
Areal
3562 kvm
Tomttyp
Trädgårds-/naturtomt
Planbestämmelser
Byggnadsplan Nybyggnadsförbud
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Ättarö GA:4 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Österåker Ättarö GA:5 ändamål: Grönområden

Karta

Åkersberga

Gårdslötsvägen 61

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg