190

Gamla Uppsala, UppsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

130 kvm

TOMTAREA

295 kvm

Härligt boende på lugn återvändsgata!

- Två uteplatser - Bastu och spabad - Beläget på lugn gata -

Varmt välkommen till ett av områdets bästa hus!

Här erbjuds ett fräscht boende fördelat på två plan byggt 2011 med carport för 3-4 bilar. Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata och tomten (om 295 kvm) fördelar sig på både fram- och baksidan av huset vilket innebär möjlighet till dubbla uteplatser. Vidare har det byggts till både spabad och bastu för att öka lyx- och trivselfaktorn!

Husets genomtänkta planlösning erbjuder ett rymligt och välutrustat kök på entréplan tillsammans med ett stort badrum samt vardagsrum med utgång till altan. Vidare på övre plan finner man fyra sovrum, ett badrum samt genomgående generös förvaring för en stökfri tillvaro. Övre plans master bedroom har även en egen balkong! Låga driftskostnader med anledning av att det finns bergvärme.

Välkommen till detta barnvänliga och lugna område med närhet till skola, förskola och fotbollsplan. Gamla Uppsala högar och Röbo friluftsområde ligger på promenadavstånd och Linnéstigen som går mot Jälla börjar intill huset. Till centrum tar man sig med cykel på 15-20 min och en hållplats som trafikeras av linje nummer 2 ligger endast ett stenkast bort.


Missa inte den här chansen, anmäld ert förhandsintresse redan idag!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret