MED8A8C3CEC52464BEEB7D3B3C8AF37AE3C

Bygg ditt drömhus mitt i Sörmland. Naturnära. Råby.

Nyproduktion

Råby, Nyköping

Fyrbyvägen

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt

Från: SEK 3,130,000

Bygg ditt drömhus mitt i Sörmland. Naturnära. Råby ligger ca 15 km norr om Nyköping, strax öster om Lidsjön, Långhalsen och Nyköpingsån. Tomterna är från 1 045 kvm och uppåt. Här växer ett hemtrevligt och naturnära bostadsområde fram med närhet till service och kommunikation.Om området

Råby ligger norr om Nyköping, mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Edstorps Fritidshusområde ligger i anslutning till Råby och där finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten. Råby är känt för sina fornlämningar från järnåldern. För den idrottsintresserade finns Råbyborgen med fotbollsplan där Råby IF huserar.

Närservice

Närmsta livsmedelsbutik mm ligger i Oppeby.
Skola och barnomsorg: Förskola samt grundskola F-3. Åk 4-6 finns i Oppeby.

Bilder

Vinga referensbild

Villa-Vinga baksida

Villa-Vinga entrésida

Villa Vinga interiörbild

Kobbskär entrésida

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Byggnadssätt
Övrigt
Köpet sker i två steg.
Det totala priset för tomt och hus är från ca 3 130 000 kr och är fördelat på följande:
- Fastigheten/tomten överlåts via köpekontrakt om 325 000 kr eller 350 000 kr beroende på tomtval. Till den summan tillkommer lagfartskostnaden om 1,5% + exp.avg. Tillträdet av tomten sker i samband med köpet.
- Huskroppen överlåts via entreprenadkontrakt och kostar från ca 2 526 000 kr. Det finns flera tillval att välja på, både utvändiga och invändiga. Alla 1- och 1,5-plans hus i A-hus sortiment kan väljas och anpassas efter önskemål.
Observera att fastighetsmäklaren förmedlar tomten och A-hus AB säljer, producerar och uppför byggnaden via totalentreprenad.
VA-anslutning till kommunala nätet ingår i priset. Tillkommer gör anslutning för el med ca 30 000 kr. Fiber planeras enl. uppgift att dras i området under 2018.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt

Karta

Råby Nyköping

Fyrbyvägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg