190
MED1797DDB5185343408948EAD714D4C7C9

Representativ arkitektvilla

Kommande®

Skillingaryd, Skillingaryd


Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I ett av Skillingaryds mest attraktiva villakvarter finns nu möjlighet att förvärva en ståtlig pamp, unik i sitt slag. Här ges 180 + 220 ståtliga kvadratmetrar med bland annat relaxavdelning som inrymmer swimmingpool, bastu och jacuzzi. Här bor man i en representativ villadröm med väl tilltagna ytor och bekvämligheter för en exklusiv hemvist. Huset har uppdaterats i sin helhet löpande med nytt yttertak, fasadpanel, borrad bergvärme, fönster och mekanisk ventilation som några av axplocken. På Frejagatan som bor du i en lugn oas på återvändsgata i en av Skillingaryds mest attraktiva villakvarter. Området kantas av naturstråk och friluftsområde och här är promenerar man kort väg till både skola och förskola. Ett påkostat hem för familjen som önskar fina sällskapsytor och det där extra.

Skillingaryd är orten mittemellan städerna Värnamo och Jönköping med suveräna kommunikationer med både buss och tåg. Ett levande samhälle som växer och lockar allt fler från städerna att bosätta sig här med fina skolor och all tänkbar service. I närområdena finns sjö och bad och flera utflyktsmål i det småländska kulturarvet. Här är företagarandan hög och många företag väljer därför strategiskt att placera sig just här i denna kommun bredvid E4:an.

Varmt välkomna!

Om området

Lugnt villaområde med närhet till skolor, natur, friluftsspår och promenadstråk.

Kommunikation

Goda kommunikationer till Jönköping och Värnamo med både buss och tåg. Se mer på www.jlt.se

Närservice

Butiker, mataffär och service nere i Skillingaryds centrum. Skolor och förskolor i området.

Parkering

Parkering i dubbelgarage med automatisk garageport. Parkeringsplatser även framför garage.

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea180 kvm
Tomtarea1,332 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Öppen spis källarplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg