190
MED2F005E1C25804788A8E04C1F495AE1DD

Forskargränd 6 Ursvik, SUNDBYBERG

Kommande®

Ursvik, SUNDBYBERG

Forskargränd 6Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

58 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 393 kr

Välkommen till denna öppna 2:a om 58 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig social yta som tack vare gavelläget får ett fantastiskt ljusflöde.

Bilder

MED2F005E1C25804788A8E04C1F495AE1DD
MEDCED52F8BC18C4C498A99C3506FB1EC7B
MED7633DFC67E3A408D9AFBA1495ACA18AC
MED814CCADB49BD496389582D21BD9B59F8
MED56CB7D4CAAA34F0EAC0D3420AE0A624B

Planritningar

Planritning 1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

58 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 393 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

HALL

Öppen hall med avhägningsmöjligheter

BADRUM

Fräscht helkaklat badrum utrustat med både tvätt - och torkmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp, kommod, badkar, handfat och wc.

SOVRUM

Stort sovrum om 14kvm vilket ger plats åt dubbelsäng, sängbord och annan möblering. Här finns även en smart garderobsvägg för mer förvaring.

VARDAGSRUM

Lägenheten har ett luftigt och ljust vardagsrum med god plats för olika typer av möblemang.

KÖK

Stort och stilrent kök utrustat med kyl, frys, häll, ugn och integrerad micro och diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger känslan av mer rymd i de sociala ytorna.

Om området

Ursvik är Sundbybergs gröna hörn med Igelbäckens naturreservat och Järvafältets gröna skogar som gränsar i norr. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig!

Området är i en spännande expanderande fas och har på kort tid växt till att bli en väldigt populär stadsdel. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur i ett familjevänligt område där det idag finns flera skolor och förskolor, gym, restauranger och minilivs med mer på ingång.

KOMMUNIKATION

Från Ursvik finns det möjlighet att hoppa på buss 504 som tar dig till Rissne och Hallonbergen där det är en snabb resa med tunnelbanans blåa linje till Stockholm city. Tvärbanan som är planerad till 2022 kommer att ha två stationer i Ursvik och tar dig smidigt till ut till shoppingen i Bromma Blocks och Kista. Till år 2023 kommer den även fortsätta vidare till Helenelund där det tar ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18.

NÄRSERVICE

I närområdet finns det en minilivs, restauranger och café, frisörer, skrädderi och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, Coop och McDonalds.

PARKERING

Garage finns hos majoriteten av föreningarna i Ursvik, där gäller oftast kösystem. Sundbybergs boendeparkering finns annars i stor del av området vilket gör det enkelt för dig med bil.

Byggnad

HISS

finns ej

Förening

NAMN

Brf De Fem Elementen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

95

EKONOMI

Styrelsen har beslutat att höja avgifterna med 15% från och med Januari 2023

OM FÖRENINGEN

Brf De Fem Elementen består av fem flerbostadshus med totalt 95 st lägenheter. Inflyttning beräknas ske från maj 2019 och framåt under året. De fem husen är högt belägna på en grön kulle i en attraktiv del av området.

I närområdet finns flera skolor och förskolor med klasser upp till årskurs 9. Det finns även en aktivitetspark i området samt naturlekplats strax norr om området. För den idrottsintresserade är Ursvik idealiskt. Vid Ursviks Motionsgård finns utegym, omklädningsrum och bastu. Här finns ett antal olika längder på löpspår och vintertid är spåren en utmärkt möjlighet till längdskidåkning. På kort cykelavstånd nås populära Lötsjön och Råstasjön samt Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. I området finns bussar som tar dig till Rissne eller Hallonbergen för vidare transport mot city med T-bana. För den bilburne är läget mycket bra med direkt närhet till E18 och E4 och endast ca 15 min till city. Ursvik är mycket expansivt och det kommer att byggas en del i närområdet. Här kommer även att anläggas parkområden, gångstråk och mötesplatser. Se bland annat https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/detaljplaner/gallande-detaljplaner/stora-ursvik---etapp-3.html

PARKERING

Det kommer att finnas 29 st garageplatser i eget garage och 34 st platser i ett externt garage (Bollgaraget).

ÖVRIGT

Föreningen har en unik relaxavdelning som de boende får nyttja. På den ca 125 kvadratmeter stora ytan finns både bastu, gym, möjlighet att utöva yoga eller bara koppla av och återhämta sig. I huset finns förrådsutrymmen där ett förråd hör till varje lägenhet. I huset finns även cykelförråd och kombinerat barnvagns- och rullstolsförråd.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan De Fem Elementen.pd
Energideklaration
Stadgar De Fem Elementen
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Sundbyberg Ursvik

Forskargränd 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg