190
MED4C242C259A2D49018ECBBB71E49D684D

Kommande försäljning!

Kommande®

Folkets Park/ S:t Knut, MALMÖ

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,927 Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för bredband 69kr/mån och kabel-TV 70kr/mån.
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva en härlig tvåa vid folkets park med två balkonger! Lägenheten bjuder på ett ljust sovrum med balkong mot innergården, helkaklat badrum och en härlig sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det enkelt att trivas i denna fantastiska bostad. I vardagsrummet finner vi utgången till lägenhetens andra balkong. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Populära Folkets park är ett av Malmös kulturcentrum, här anordnas det ofta konserter och det finns alltid aktiviteter för stora och små på både sommar- och vinterhalvåret. En kort promenad bort finner ni Triangelns köpcentrum och därifrån är det bara att följa gågatan ner till Malmös innerkärna. Gröna, populära Pildammsparken ligger även på bekvämt avstånd där ni kan njuta av uppfriskande promenader i naturskön miljö. Det senaste decenniet har Folkets Park blivit väldigt populärt, speciellt av den yngre generationen.

Kommunikation

Busshållplats med goda kommunikationer finns i närheten. Gångavstånd till Triangelns station.

Närservice

Här har man nära till det mesta. Runt Folkets park finner vi flera restauranger och caféer, samtidigt som man har citys utbud av affärer och uteliv på gångavstånd. I anslutning till Folkets Park ligger både Möllevångstorget och S:t Knuts Torg där flertalet mataffärer, restauranger, caféer och butiker finns.

Parkering

Kring området råder boendeparkering.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg