190
MEDF357733F5DBB4E99A159D12E37419870

KlarlagtSåld!

Forsbäck, Kungsbacka

Fasanvägen 71

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea200 kvm
Biarea25 kvm
Tomtarea1,000 kvm
Byggår2002
Driftskostnad4,241 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 6,500,000

Ansvarig mäklare

Nu har vi glädjen att få presentera denna välskötta enplansvilla i populära Forsbäck med ett läge intill Kungsbackafjorden. Denna välplanerade bostad passar så väl paret som barnfamiljen. Bostaden bjuder bland annat på 4 sovrum, generöst kök från HTH, rymligt vardagsrum och 3 badrum. Materialvalen är genomtänkta och noggrant utvalda vilket skapar ett smakfullt hem. Huset rymmer dessutom ett garage. Utomhus väntar en lika välskött trädgård med stenläggning runt huset samt flera platser att umgås på och för er som önskar förlänga sommaren så finns ett stort uterum att tillgå. Hit kan ni flytta ut middagarna eller samtalen från tidig vår till sen höst. Detta hus måste upplevas på plats.

Välkommen att boka in er på visning!

Om området

I Forsbäck finner ni ett område att trivas i. Med blandade åldrar och familjekonstellationer passar detta lugna område både paret som barnfamiljen. Här finner ni närhet till skog och hav, där promenader i skogen kan varvas med båtturer längs med den rofyllda Kungsbackafjorden.

Kommunikation

Från Forsbäck har ni goda kommunikationer med buss som går mot så väl Kungsbacka som Onsala. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.

Närservice

I Forsbäck har du närhet till både Kungsbackas och Onsalas utbud av butiker, aktiviteter och skolor samt mycket annat.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Klarlagt

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
200 kvm
Areakälla
säljarens information
Biarea
25 kvm
Allmänt
Välkomna till Fasanvägen 71 och detta fantastiska hus med underbart läge precis intill fjorden. Du kör in bilen på den asfalterade uppfarten. Här finns gott om plats för flertalet bilar men vill man hellre förvara bilen så finns ett integrerat garage att köra in bilen i.

Ni välkomnas in till en rymlig hall där golvet utgörs av klinker med golvvärme, vilket är genomgående i hela huset. I hallen finns det plats att hänga av sig såväl ytterkläderna som att ställa av sig skorna i skjutdörrsgarderoben med spegel. I anslutning till hallen hittar ni även ett badrum som erbjuder er WC, kommod, dusch och handdukstork.

Vidare in i huset har ni ett rymligt vardagsrum vilket lämpar sig perfekt för det stora sällskapet. Under hösten och vintern samlas ni i vardagsrummet som ger plats för stor soffgrupp, soffbord och mediabänk. Här inne har ni också plats för ett matsalsbord vilket rymmer många gäster för middag. Härifrån har ni även en trevlig utsikt mot fjorden. Väggarna i vardagsrummet går i ljus kulört och på golvet ligger en fin ekparkett, de många fönsterpartierna bjuder även in mycket dagsljus vilket gör att rummet får en skön rymd. Från vardagsrummet finns två utgångar till trädgården med flera olika sittplatser vilket blir det självklara valet för umgänge under våren och sommaren.

Från vardagsrummet kommer ni sedan in till köket. Här har ni ett bra planerat kök från HTH med gott om förvaring, arbetsyta och påkostade materialval. Köksluckor av björk och bänkskiva av italiensk körsbär med rostfria vitvaror gör köket till en trevlig plats för matlagning och bakning tillsammans med vänner och familj. Till er hjälp vid matlagningsbestyren har ni en maskinell utrustning som består av kyl och frys side-by-side med ismaskin, mikrovågsugn, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, köksfläkt samtliga i rostfritt utförande och ett utdragbart skafferi. Från köket kommer ni in till den rymliga tvättstugan, vilket är rena drömmen för den som tvättar. Här finner ni förvaringsskåp, gott om bänkyta vilket är perfekt för vikning och sortering av tvätt, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns även ett städskåp samt ingång till ett förråd/skafferi.

I det stora sovrummet, master bedroom finns det plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och byrå. Kläderna förvarar ni i skjutdörrsgarderoberna med spegel. Intill sovrummet har ni även en walk-in-closet vilket är riktigt lyxigt at ha! Från sovrummet tar ni er även ut till det inglasade uterummet. Genom klädkammaren kommer ni sedan in till det stora badrummet, vilket är helkaklat och går i klassisk färgsättning med vitt och svart. Här inne finns bekvämligheter som WC, två kommoder med varsitt spegelskåp, rymlig dusch och bubbelbad. Det stora fönstret och spotlights ger gott om ljus.

Vidare in i huset kommer ni till sovrumsavdelningen. Först har ni ett allrum eller sovrum om ni önskar. Här ges plats åt valfri möblering oavsett om det är med soffa eller säng. De två andra sovrummen är också dom rymliga och ger utrymme för valfri möblering som säng, nattduksbord, skrivbord och förvaringsmöbel för kläder. Intill sovrummen finns det tredje badrummet med kakel på väggarna och klinker på golvet som går i ljusa toner. Här erbjuds ni WC, kommod, spegel och dusch med infällbara glasväggar.

Från huset kommer ni även direkt in till garaget som erbjuder fina ytor till förvaring, antingen av prylar eller av bil. Huset har även en kontorsdel som ni når antingen inifrån huset eller från en ytterdörr. Perfekt för den som vill kunna jobba hemifrån. Utomhus väntar en välskött trädgård med flertalet platser att sitta på. Här kan ni följa och njuta av solen hela dagen.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump. Vattenburet system med golvvämre.
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 2/17/2017
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
113 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Vallda-Lunden 1:151
Övrigt
A-hus Villa Sandhamn-1 S-byggd.
Fiber finns.
Larm finns installerat.
Utomhusbelysning (24 st plafonder) tänds automatiskt vid mörker. Här finns också spotlights med rörelsesensorer som tänds vid mörker.
Det finns installerat en extra vvs-slinga som ger omedelbart varmt vatten i kranen.
AC finns i tre rum.

Renoveringar:
2018: Ny ekparkett i vardagsrum.
2018: Målat ytskikt kök, vardagsrum och hall.
2013: Tvätt och behandling av tak.
2012: Målat fasaden.
2007/2008: Byggt om del av huset från företag till bostad. Samt badrum 3.
2004: Uterum.
Övriga byggnader
Garage.
Förråd om ca 15 kvm.
Uterum med infravärme.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 50,889 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 37,700
VA
SEK 6,100
Renhållning
SEK 2,500
Väg, samf
SEK 1,100
Försäkring
SEK 3,489
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Elkostnaden avser både uppvärmning och hushållsel.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,831,000
Byggnadsvärde
SEK 2,656,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,006,000
Tomt
Areal
1000 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Vallda-Lunden GA:5

Karta

Forsbäck Kungsbacka

Fasanvägen 71

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg