MED5A6DE4BD2F6E4238AAA5F1D4977911E9

Fantastisk möjlighet att förvärva tomt i Norby!

Norby, Uppsala

Fältvägen 2A

Fakta

TypTomt
Tomtarea701 kvm

Utgångspris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Äntligen erbjuds möjlighet att förvärva en trevlig tomt i populära Norby!

Detaljplanen möjliggör byggnation av ett fristående hus i 1-2 plan med en byggnadsyta av högst en fjärdedel av tomtarean, största höjd är 7,2 meter. Se mer i detaljplanen.
Möjlighet finns till anslutning av fiber samt byggnation av garage i tomtgräns mot grannen, efter överenskommelse.

Beläget i ett lugnt bostadsområde finns nu en sällsynt möjlighet till att förvärva en tomt. Detta passar perfekt för familjen med gångavstånd till skola och förskola, samt flera alternativ som erbjuds i närområdet. Endast en kort promenad bort finner du också sportfält med aktiviteter. Goda kommunikationer erbjuds via stadsbuss (med flera linjer som passerar) och med bil tar du dig snabbt ner till city. Vidare finns också fina cykelvägar till stadskärnan. Men det absolut bästa med detta område är den vackra naturen. Här finns bland annat naturreservatet Hågadalen som är ett populärt område för promenader och upptäcktsfärder med barnen i solskenet. För den aktiva finns också upplyst elljusspår för motion under större delen av året som sedan blir ett skidspår under vintern. Service finns nära med livs (ICA) , pizzeria, bageri och florist.

Ta chansen att skapa ditt nya drömboende, helt enligt dina premisser och önskemål. Med allt annat på plats saknas bara ni. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen hit, välkommen hem!

För visning och mer information kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Norby är en stadsdel i Uppsalas södra delar, mellan Eriksberg och Valsätra, främst bestående av villor och radhus. Centrum finns vid Svamptorget. Området präglas framför allt av villabebyggelse, men det finns även ett mindre bestånd av bostadsrätter.
I allt väsentligt började Norbys moderna historia på 1920-talet, när tomter började styckas av och bebyggas. Det var främst arbetarfamiljer som själva byggde sitt egnahem här, långt från centrala Uppsala. Men det fanns också några gårdar här långt tidigare.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med stadsbussar

Närservice

På Svamptorget finns Ica, frisör samt en del butiker.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter i området.

Bilder

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Norby 91:11
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
701 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt

Karta

Norby Uppsala

Fältvägen 2A

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg