190
MED08AD52CFEAF545E999621E5A21EB82E4

Trevlig villa på underbara Dunö.

Kommande®

Dunö, Kalmar

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea188 kvm
Tomtarea1,152 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Hemtrevlig större villa med utsikt över havet på underbara Dunö. Här bor du ett stenkast från havet med gångavstånd till badplats. Huset känns exklusivt med sina påkostade materialval i kök, badrum och vardagsrum. Braskaminen i vardagsrummet skapar en härlig atmosfär. Lyxigt stort badrum med SPA-känsla och ångbastu med utgång till jacuzzi på terrassen. När du kopplar av i jacuzzin på em/kväll ser du solen gå ner över havet. Huset har värmepump och solpaneler på tak. Välkommen till ett fint hus i en underbar miljö på Dunö.

Om området

Välkommen till Dunö,10 km syd om Kalmar. Att bo nära vatten är ren och skär livskvalitet. Varför inte ta båten ut på en tur eller känna lugnet under en lugn paddeltur på morgonen när solen är på väg upp innan alla andra har vaknat. Här kan du lätt kombinera det lugna lantlivet i vardagen med närheten till arbetet och pulsen inne i stan. Lika perfekt och lugnt område för barnfamiljer så som för äldre/yngre. Ligger granne med Rinkabyholm som erbjuder förskola, skola, livsmedelsbutik mm.

Kommunikation

Bra förbindelse med buss.

Närservice

Ica Rinkabyholm.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Matplats

Matplats och Kök

Kök

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg