190
MED45506014A06C41E9AAA5205171BA195C

2:a med stor balkong och låg avgift i populära BRF Ängslyckan!Domaregatan 11B Elineberg, HELSINGBORG

Kommande®

Elineberg, HELSINGBORG

Domaregatan 11B


PRIS995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

57,5 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

117

MÅNADSAVGIFT

3 772 kr

PRIS

995 000 kr

2:a med stor balkong och låg avgift i populära BRF Ängslyckan!

Nu har du chansen att förvärva Domaregatan 11B!

Här erbjuds du 57,5 välplanerade kvadratmeter fördelat om 2 rum och kök i en ekonomiskt stabil förening. Du får lyxen att befinna dig högst upp i detta 3-våningshus utan några grannar ovanför dig med en helt fantastisk utsikt från den generösa balkongen.

När du kliver in genom dörren så välkomnas du av en luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och ställa skorna, så att du kan slappna av direkt när du kommer hem. Till höger från hallen har du lägenhetens sovrum med ljusinsläpp från framsidan och gott om plats för en bekväm säng samt förvaringsmöbler. Alldeles intill sovrummet finner du en praktisk walk-in closet där du kan organisera och förvara dina kläder och tillhörigheter på ett snyggt och smidigt sätt. Det väldisponerade badrummet är helkaklat och genomsyras av tidlösa färger i modern standard. Det stora vardagsrummet är verkligen hjärtat i lägenheten med stora fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus och skapar en rymd i rummet. Här har du gott om utrymme för att inreda med en bekväm soffgrupp samtidigt som det finns plats för att skapa en trevlig matplats. Köket når du både från hallen och från vardagsrummet vilket gör det väldigt funktionellt att röra sig omkring i lägenheten. Men det bästa kommer ändå till sist - den till ytan generösa balkongen i solsäkert söderläge!

Domaregatan 11B är belägen nästan längst ner på gatan vilket skapar en extra lugn från trafik. Elineberg är ett område som omfamnas av grönska samtidigt som du har gångavstånd till det som underlättar vardagen. Elinebergs centrum som ligger alldeles i närheten erbjuder bland annat matbutik, postservice, sjukvård, gym, pizzeria, apotek och frisör. På bekvämt av stånd har du även förskolor och skola (F-9).

Så passa på att boka in dig på visning redan idag för att uppleva detta fantastiska hem på egen hand!

Bilder

MED45506014A06C41E9AAA5205171BA195C
MEDBF40DE357C4A45B0966A251D7793BBF0
MED1CE8879852F44E548C6AB6AB39658A5D
MEDB4A2A8055DE64559921E3A4D69C448F6
MED1B08A52A484D4C289976B188597DE4B4

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

57,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

117

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

3 772 kr

PRIS

995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

P-platser (8 st) samt garage (56 st) finns med separat kö.

HALL

Luftig välkomnande hall med gott om utrymme för förvaringsmöbler och avhängning. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är målade i en ljus turkos färg.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för stor säng och förvaringsmöbler. Fönster som vetter ut mot framsidan. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är målade i vitt tillsammans med en fondvägg i ljusgrått/vitt.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot baksidan. Plats för stora soffmöbler och matplats. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i vitt tillsammans med en fondvägg i ljusgrått/vitt. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa balkongen som precis är renoverad.

KÖK

Ljust kök med goda förvaringsmöjligheter utrustat med spis/ugn, fläkt och kyl/frys. Luckorna pryds av en ljusgrå färg med stommar i vitt tillsammans med vitt kakel och naturfärgat golv. Utrymmet erbjuder plats för matgrupp alldeles intill fönstret som vetter mot baksidan.

BADRUM

Modernt helkaklat badrum från 2020 med golvvärme, toalett, vask, spegelskåp och duschhörna med glasväggar.

Om området

Vid Helsingborgs södra infart, ca 2,5 km från centrum, ligger familjevänliga Elineberg. Det är ett grönskande område, granne med bl a Jordbodalen och med bra kommunikationer och enkelt med påfarten till motorväg för pendling till regionens större städer.
Helsingborgs nöjespark Sundspärlan med lekpark för barn, dans, teater, restaurang och café är belägen på promenadavstånd från bostadsområdet och till det gamla fiskeläget Råå med fin badstrand och småbåtshamn är det knappt tre km.

KOMMUNIKATION

Busslinje 3 och 4 skapar goda förbindelser till och från Centrum.

NÄRSERVICE

Elinebergs centrum är ett levande och väl fungerande centrum med ett brett serviceutbud av butiker, postservice, pizzeria, apotek, dam- och herrfrisör. I området finns även läkare, träningsinstitut, sjukgymnast och solarium.

ÖVRIGT

Bebyggelsen är indelad i två områden, som avskiljs från varandra genom Ramlösavägen: Gamla Elineberg i norr och det nyare bostadsområdet i söder.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,67397 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,67397 %

Ekonomi

EL

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnad är baserat på schablon och avser 1 person hushållet.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

2 273 kr Avser år 2021
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns ej

ÖVRIGA BYGGNADER

Till bostaden finns två källarutrymmen. I övrigt så erbjuder föreningen en festlokal, en övernattningslägenhet, ett gym samt tvättstuga med torkrum.
Alla bostäder är utrustade med indragen kabel-TV och har tillgång till fibernät. Det är en bekvämlighet som erbjuds till alla medlemmar.

Förening

NAMN

HSB Brf Ängslyckan i Helsingborg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

132

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Vårt område ligger mittemellan Ramlösa Brunnspark och Jordbodalen med mycket natur och djur. Till pågatågsstationen Ramlösa är det cirka 5 minuters gångväg med mycket bra förbindelser med tåg och flera busslinjer till city och vidare ut i Europa. Husen tillkom efter en stadsplanetävling i samband med H55 och det vinnande förslaget var signerat av arkitekterna E och H Andersson, J Utzon samt arkitektkontoret Arton. Första inflyttning gjordes i december 1959, samtidigt bildades föreningen. Det finns 132 lägenheter i storlek 2-4 rum.I varje trappa finns sex lägenheter. Husen har tre våningar utan hiss. Alla lägenheter har balkong som är 6 meter lång och 2 meter bred. Många är inglasade. Alla lägenheter har kabel-TV och möjlighet till Internet. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Det finns även en träningslokal som kan utnyttjas utan kostnad. Vår förening är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år. Vi är anslutna till HSB Nv Skåne som sköter fastighets- och administrativ service.

Mer information finns att läsa på http://angslyckan.se/

PARKERING

För de boende finns parkeringsplatser samt garageplatser mot avgift och separat kösystem.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration BRF Ängslyckan
Stadgar
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Helsingborg Elineberg

Domaregatan 11B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg