190
MEDDF9DC20721D945B09A61DF03F49E9FAE

Ett ställe för dig som vill bo granne med havet!

Kommande®

Grankullavik, Byxelkrok


Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Har du en önskan om att bo granne med havet så är detta ett ställe som lever upp till alla förväntningar. På norra Öland hittar du detta fritidshus med tillhörande annex som är perfekt för dig med familj och stort socialt umgänge. Från den öppna ytan i huvudbyggnaden kan ni tillsammans njuta av den magiska utsikten över havet. Varför inte avsluta dagen med ett kvällsdopp på stranden som ligger ett stenkast bort.

Kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén för mer information!

Om området

På norra Öland finns Grankullavik. En fritidsby med endast 50 meter till havet och 7 km till Böda Sand. Ett barnvänligt område med härlig miljö, lekplatser och tennisbanor. Grankullavik är ett perfekt ställe för dig som vill koppla av och må bra.

Närservice

Ölands golfklubb, restaurang, Böda Sand, matbutik m.m.

Fakta

Boarea90 kvm
Tomtarea2,035 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fastighetskarta

Grankullavik videovy m pil 72 ppi

Havsutsikt utanför det främsta huset

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg