MEDEFE2DCC1F07049DEB131222E95220C4C

Perfekt planerad 2:a med inglasad balkong i Salabacke!

Budgivning

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 13E

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,266 inkl värme, vatten, vindsförråd, Kabel TV & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55.8 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer14
Byggår1957
Driftskostnad383 kr/månad

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 1,900,000
Utgångspris: SEK 1,895,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ljus och välplanerad 2:a med inglasad balkong i bästa solläge. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring i garderob och på hatthylla, ett ljust och rymligt kök med gott om skåp och bänkytor, ett sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med fönster, ett trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med härlig utsikt. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4-påfart lättillgänglig.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Maxim för mer info och visning på 0767-11 90 90 alt. maxim.alami@husmanhagberg.se

Om området

Sala Backe (Salabackar) är en stadsdel i östra delen av Uppsala. De flesta husen är byggda under 1950-talet; många av dem ritades av Gunnar Leche. Bebyggelsen består av bostadsrätter och hyresrätter. Stadsdelens centrum ligger runt Brantingstorg (uppkallat efter Hjalmar Branting) I närområdet ligger Källparken, och den lite mindre Byggmästarparken, som är Sala Backes trevliga grönområden.

Kommunikation

Bra pendlarläge med fina gång och cykelvägar till city. Stadsbussarna trafikerar stora delar av Sala Backe.

Närservice

Gränby Centrum med all tänkbar service samt Willys stormarknad ligger inom cykelavstånd. I hjärtat av Salabacke finner du Brantingstorg som tillhandahåller mataffär, apotek samt restauranger.

Parkering

Gratis parkering utmed gatorna i området.

Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
SEK 1,900,00012020-09-03 10:34:46

Bilder

Välkommen till Byggmästargatan 13E

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55.8 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
In via en säkerhetsdörr till en välkomnande och rymlig hall med avhängning direkt innanför dörren. Vidare finns också plats för övrig möblering enligt önskemål. Laminatgolv och ljusa målade väggar.
KÖK
Stort kök med välplanerade bänkytor (varav ena i vinkel) som löper längst med flera väggar. Utrustat med bekvämligheter så som spishäll, inbyggd ugn samt kombinerad kyl/frys. Flera under- och överskåp ger gott om förvaringsmöjligheter och ett stökfritt utrymme. Vidare erbjuds god plats för matbord för 4-6 personer, som med fördel placeras vid det stora fönstret. I passagen mellan hallen och köket finns också ytterligare förvaringsmöjlighet. Ljusa väggar och laminatgolv.
SOVRUM
Rymligt sovrum med god plats för både dubbelsäng, sängbord samt övrig möblering. Förvaring erbjuds i två inbyggda garderober. Parkettgolv och målade väggar.
BADRUM
Helkaklat badrum från stamrenoveringen. Utrustat med badkar, vädringsfönster, handfat, spegelskåp samt WC.
VARDAGSRUM
Stort sällskapsrum med plats för soffa, soffbord, TV-bänk samt övrig möblering som bokhyllor eller skrivbord enligt önskemål. Rummet är ljust med stora fönsterpartier, samt utgång till inglasad balkong. Väggarna är ljusa med en mörkare fondvägg och på golvet parkett.
BALKONG
Rymlig inglasad balkong med god plats för bord med stolar alternativt loungemöbler. I bästa solläge (sydväst) har du här sol under hela dagen in på kvällstimmarna.
Säljaren Berättar
"Med en smart planlösning, mycket naturligt ljus, ett fantastiskt 50-tals kök samt ett perfekt läge har denna lägenhet varit mitt hem i drygt 10 år. Nu är det dock dags att lämna över den till någon annan som får njuta av den. Närheten till både centrum och Gränby samt flertalet grönområden gör att detta är en lägenhet som passar dig oavsett vilka behov eller önskemål du har.

Den stora inglasade balkongen har varit en av mina favoritplatser. Där kommer värmen tidigt på våren och stannar kvar långt in på hösten, och på nyårsafton har jag suttit där och skålat in det nya året med utsikt över hela stadens fyrverkerier."
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 1,895,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,266 inkl värme, vatten, vindsförråd, Kabel TV & Bredband
Driftskostnad
SEK 4,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,200
Försäkring
SEK 1,400
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
2.44 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/7/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
158 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Flädern
Om föreningen
BRF Flädern är en äkta bostadsrättsförening i Sala Backe, Uppsala som äger 1 fastighet med 39 bostadsrättslägenheter på adresserna Byggmästargatan 13A, Byggmästargatan 13B, Byggmästargatan 13C, Byggmästargatan 13D, och Byggmästargatan 13E.

Föreningen äger fastigheten UPPSALA SALA BACKE 18:1
På föreningens fastighet finns 1 st bostadshus innehållande 39 lägenheter. Till byggnaden hör också 26 st parkeringsplatser samt 14 garage som hyrs ut till föreningens medlemmar.
Den totala bostadsytan är 2303 kvm.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
39
Tv och bredband
Kabel-Tv via ComHem
Bredband via Telenor
Parkering
26 st p-platser och 14 st garageplatser
Renoveringar
2004 Stamrenovering
2004 Elrenovering inkl elplintar
2007 Byte av garageportar
2010 Byte av fönster
2010 Spricka i gavel åtgärdad
2010 1 av 2 ventilationsfläktar utbytt
2013 Nya maskiner till tvättstugan
2016 Renovering av skyddsrum
2017 Nytt tak
2017 Delvis renovering av fasad
2019 Relining av avloppsrören under fastigheten

Planerade underhåll:
2020 Översyn och statusbesiktning av balkongerna
Övrigt
Gemensam tvättstuga (renoverad 2004) med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp
Vindsförråd

Karta

Salabacke Uppsala

Byggmästargatan 13E

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg