190
MEDF460C07D5C1E4B9686BC162529C5429E

Välskött enplansvilla med högt läge i omtyckt område!

Kommande®

Bryngelstorp, Nyköping

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea147 kvm
Tomtarea1,086 kvm

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna välskötta enplansvilla i populära Bryngelstorp och på lugn gata. Bostaden med sina 147 kvm har tre bra sovrum, flera sällskapsytor och skyddad uteplats på baksidan. Kök med matplats, både vardagsrum och stort allrum med varsin öppenspis. Här finns också gott om garderober, en stor klädkammare och anda bra utrymmen som förråd, hobbyrum och bastu.

Den vackra tomten bjuder på prydliga planteringar och ett fint bergparti som gör sig synlig på framsidan. På baksidan är gräsytan plan och lekvänlig med stor altan i vinkel, här har man solen från lunch och fram till kvällens sista strålar. Garage med plats för en bil. Här är verkligen ett ställe att trivas på. Har du intresse för denna bostad kontakta mäklaren för vidare information eller anmäl ditt intresse på vår hemsida. Varmt välkomna!

Om området

Populärt område med mestadels villor. Gränsar mot Labro ängar - ett stort naturreservat med promenadvägar. Här finns förskola samt grundskola F - 6. I närheten ligger Tjuvholmen som erbjuder både café med kanotuthyrning och en liten badplats.

Kommunikation

Stadsbuss

Närservice

Livsmedelsbutik.

Skola och barnomsorg: Förskola samt grundskola F - 6.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg