MEDB6FDF81B16C641ADB7965530EB91F0DD

Fräsch 2:a högst upp i huset utan insyn!

Boka visning

Tuve, Göteborg

Brunnehagen 58


Utgångspris: SEK 1,875,000

Ansvarig mäklare

Visningar

5
July | Sunday
Välkommen att boka dig på visningstiderna! Passar inte tiden? Hör av dig!

Genomgående fräsch 2:a med en öppnare planlösning än normalt i populära Brunnehagen. Bostaden ligger högst upp i huset med ett fritt läge utan insyn och bra utsikt. Här finns ett renoverat badrum som genomgått stambyte, genomgående ekparkett-golv och stilrent kök som även det renoverats. Här finns även en utbyggd och inglasad balkong att njuta på.

På nummer 58 finns förråd och tvättstuga praktiskt i entréplan i samma hus. Stabil och välskött Riksbyggen-förening som utfört de flesta av de stora renoveringsarbetena de senaste åren. Behöver ni parkering så finns här lediga platser från endast 150 kr/månad.

Trevligt område med närhet till bra kommunikationer in till city, naturområden & Tuve torg med all tänkbar service för vardagen.

Hör av dig redan idag om detta kan vara något för dig!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,234 inkl värme, kallvatten bredband och digital-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer312
Byggår1971
Driftskostnad467 kr/månad

Bilder

Brunnehagen 58

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående i fint skick och en öppnare planlösning än normalt.
Antal rum
2 rum
Boarea
61.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Du kliver in i en rymlig hall som är öppnare och luftigare än normalt då delar av väggen samt en garderob tagits bort. Förvaring erbjuds via skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och även yta för avhängning finns, här är stort nog om ni har behov av ytterligare förvaringsmöbler. På golvet ligger lättskött klinker vid entrédelen som sedan övergår i ek-parkett vilket är genomgående för bostaden. Väggarna är målade i vitt. I hallen och vidare in i köket finner ni ett nedsänkt tak med dimbara spotlights.
Kök
Bostadens kök är renoverat och rymmer matplats för minst 6 personer. Köket är stilrent och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita och bänkskivorna är i mörk laminat. Mellan över- och underskåp sitter ett svart matchande kakel. Utrustningen i köket går i rostfritt och består av ugn och micro i arbetshöjd, diskmaskin, häll, kyl/frys, fläktkåpa samt dubbelho. Väggarna är vitmålade golvet består av ek-parkett. Från köksfönstret vid matplatsen är det härlig grönskande utsikt över innergården och naturområdet längre in.
Vardagsrum
Vardagsrummet är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är ljusa och även här ligger parkett i ek.
Sovrum
Rymligt sovrum med utgång till balkong. Sovrummet rymmer dubbelsäng med sängbord och här finns en stor skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar med ek-parkett på golvet.
Balkong
Den härliga inglasade balkongen är belägen åt öst vilket innebär förmiddagssol, perfekt att här ute värms upp på förmiddagen så det är lagom varmt resterande dagen. Här ryms matgrupp eller loungemöbel.
Badrum
Badrummet renoverades via bostadsrättsföreningens stambyte år 2012-13. Givetvis är här helkaklat med klinker på golvet och vita kaklade väggar. Inredningen består av kommod med handfat, belyst spegelskåp, vägghängd toalett, handdukstork samt duschhörna med vikbara väggar i glas. Här finns också en toppmatad tvättmaskin när ni inte vill nyttja föreningens tvättstuga som ni når genom källargången precis nedanför trappen. Förutom ovanstående så har du även här golvvärme för att värma fötterna under kyliga morgnar.
*
Varmt välkomna att boka in er för en visning!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,875,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,234 inkl värme, kallvatten bredband och digital-tv
Driftskostnad
SEK 5,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.2156 %
Andel av årsavgiften
0.22074 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 2/25/2019
Energiklass
E
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd i markplan i samma byggnad.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Bostaden har en inglasad balkong belägen åt öst med morgon- och förmiddagssol.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan.

-Tvättstuga
Ligger i samma hus, nås via källargången så du behöver inte gå ut.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: grusparkering: 150 kr/mån, utan el-stolpe: 175 kr/mån, med el-stolpe: 325 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Föreningen har sedan april 2020 ett gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband via Telenor. Gruppavtalet innefattar Bredband, 250/100 Mbit, Fast-telefoni
och HD-TV. Kostnaden för hela paketet är 189 kronor och ingår i månadsavgiften.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
2020 Renovering av bastun, fritidslokalen, en tvättstuga och ventilationskontroll.
Ekonomi
Avgiftshöjning den 1 juli 2020. Kostnadsökningar, stora renoveringsarbeten och kommunens höjning av tomträttsavgiften gör att grundavgiften höjs med 3%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Karta

Tuve Göteborg

Brunnehagen 58

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg