190
MEDABD9C0A113AE44E4AF0B200CE3B4FA13

Ljus och fint renoverad 3:a perfekt för familjen i Sävja!

Kommande®

Sävja, Uppsala

Blekingevägen 12

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm

Välkommen till denna ljusa och fina 3:a som senaste åren genomgått omfattande renoveringar som resulterat i en nyckelfärdig bostad!

Belägen högt upp finner du detta genomgående ljusa och rymliga familjehem. Du kliver först in i denna trevliga hall med avhängning på hatthylla direkt till vänster. Här kan du enkelt möblera enligt tycke och smak (även med större förvaringsmöbel). Längre in finner du en inre halldel med tillgång till en stor klädkammare, perfekt för att förvara både vinterkläder och familjens saker! Med två stora sovrum finns plats även för den växande familjen och ordentlig förvarings erbjuds även här i båda rummen. Badrummet är bekvämt utrustat med större spabadkar och tvättmaskin.

Men pricken över i är bostadens fantastiska sällskapsytor. Här finner du först och främst ett generöst och välutrustat kök, med samtliga bekvämligheter så som fullstor kyl och frys, diskmaskin och ordentliga arbetsytor. Med sin härliga storlek får du också en perfekt plats för ett större matbord, som med fördel placeras under det stora fönstret. Oavsett om det är frukost i en hast eller fredagsmiddag så kan ni samla familj och vänner. Vardagsrummet ger vidare flera möbleringsalternativ! Här kan ni inreda enligt önskemål med både större soffgrupp såväl som favoritfåtöljen eller en stor matplats. Endast fantasin sätter gränserna! Under varma dagar flyttar ni er smidigt ut till balkongen som ger möjlighet att inreda med loungemöbler alternativt bord med stolar. Här har ni flera trevliga soltimmar i högt och härligt läge.

Som boende i Sävja har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Varmt välkommen hem!

Om området

I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga. I denna del av stan finns all närservice samt vårdcentral.

Kommunikation

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Det är även nära till E4:an för alla som pendlar.

Närservice

Sävja-Hörnet, med ICA Supermarket i Vilan där det också finns bensinmack och en pizzeria. I närområdet finner man även apotek och vårdcentral.

Övrigt

- Skolor och barnomsorg -
Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola. Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan

- Natur och fritid -
Sävja ligger i naturnära omgivningar. Intill finns härliga strövområden i Lunsen, som erbjuder ett rikt djur- och fågelliv.
Här finns också gott om möjligheter till aktiv fritid. Det finns belyst el/motionsspår och ridspår (2 resp 7 km spår Nåntuna/Vilan och Lilla Djurgården). Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana (Uppsalas första), ny lekpark med gummimatta och multiarena. Till Lyssnaängens badplats vid Graneberg är det ca 6 km. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet.
Närmaste inomhusbad är Gottsundabadet vid Gottsunda centrum.

I Sävja finns bibliotek. Uppsalas kultur och nöjesutbud finns på bekvämt avstånd.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Blekingevägen 5
Stadgar 2012
Årsredovisning 2015
Årsredovisning 2016
Energideklaration Blekingevägen 17
Kommande

Bilder

Framsida

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
HALL
Välkomnande hall. Hatthylla direkt till vänster.
KLÄDKAMMARE
Generös klädkammare som ger gott om plats för hela familjens kläder och skor. Finns önskemål kan du enkelt använda rummet som ett hemmakontor.
VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med möjlighet att öppna upp ytterligare från hallen för att skapa en öppen planlösningsyta. Utgång till balkong från vardagsrummet, högt och härligt läge näst högst upp.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnad
Förening
Namn
Brf Blekinge
Om föreningen
Föreningens fastighet bebyggdes 1991 med 14 bostadshus innehållande 152 lägenheter och en lokal. Det finns 156 p-platser varav 30 med carport.
Brf Blekinge har fyra gårdar med ett punkthus på varje gård. Det finns gott om parkeringsplatser för både boende och gäster. Gårdarna är bilfria och har bra lekplatser för barnen. I två av gårdarna finns tvättstugor med toppmoderna maskiner. Varje gård har sitt eget soprum med källsortering.
Vid gård 1 kvartersgården ligger en samlingslokal. Lokalen används av Förskolan Tärningen som på dagarna använder den till sin 5 -och 6 -årsverksamhet.
I varje punkthus finns ett cykelförråd.

På Blekingevägen 2 finns även en övernattningslägenhet som går att hyra.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Kanalpaket "Lagom" ingår i månadsavgiften. Internet: Leverantör: Telia. (10/10) ingår i månadsavgiften.
Parkering
I föreningen finns 126 parkeringsplatser samt 30 carportplatser. Kösystem tillämpas. Det finns även ett flertal gästparkeringar i anslutning till parkeringsplatserna.
Renoveringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR
2016 - Utbyte av all utomhusbelysning till LED-belysning.
2016 - Utbyte av de sista tvättmaskinerna i tvättstugan på Blekingevägen 13, så nu skall alla maskiner vara nya och moderna.
2015 - Lekplatserna på samtliga gårdar har renoverats.
2014 - 17 st. extra förråd byggdes i föreningen för uthyrning.
2012 - Fiberanslutning

PLANERADE RENOVERINGAR
2017 - Under våren kommer inomhusbelysningen att bytas ut till LED-belysning.
Ekonomi
I avgiften ingår dessutom bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Styrlesen beslutade att sänka månadsavgiften med 3 % fr o m 2017, planerad sänkning året därpå med 2 %.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Sävja Uppsala

Blekingevägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg