190

Björklinge, Björklinge

Fakta

Boarea106 kvm
Tomtarea1,277 kvm

Ansvarig mäklare

Här planeras försäljningen av en 1-plansvilla med källare och tillhörande med en totalyta om 106+142 kvm belägen i Björklinge!

Huset har försetts med ett nytt tak och grunden är nydränerad vilket innebär att man som köpare kan fokusera på att skapa den perfekta insidan istället för att lägga stora pengar på exteriören. Låt fantasin sätta gränserna kring inredning! Badrummet på entréplan har också genomgått en renovering och erbjuder i dagsläget helkaklade ytskikt som går i vitt för att skapa härligt ljus.

Detta är en Kommande® försäljning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information samt för att säkerställa att ni inte missar något!

Om området

Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön. Den är 5 kilometer lång i nordlig riktning och knappt en kilometer bred. Det är en källvattensjö, med mycket god vattenkvalitet. Sommartid badar man på Sandviksbadet eller njuter av bad och båtliv vid Långsjön. En löptur i elljusspåret är annars något som lockar de aktiva. Vintertid lockar skid-och pulkabacken både stora och små besökare. Naturnära omgivningar men ändå tillgång till all närservice gör att många trivs här oavsett om man bor i villa eller lägenhet.

Kommunikation

Till Björklinge tar du dig lätt med UL-bussarna. De går ca var 15:e min under högsäsong, annars var 30:e min. Tar mellan 30-40 min in till Uppsala med buss. Åker du bil tar det ca 20 min. Med bil och den nya E4:an tar det 15 minuter in till Gränby köpcentrum.

Närservice

I Björklinge finner du bland annat Hemköp, restauranger och frisörsalong.

Övrigt

Björklinge ligger i ett område som är rikt på fornlämningar från forntiden. Här finns dessutom en medeltida kyrka.
Bygdeförening där man kan läsa mer om bygdens historia, samt besöka bygdemuséet. Det är ett av de större och mest välordnade sockenmuséerna i Uppland och är inrymt i prästgårdens ladugård.
Bibliotek ligger centralt i tätorten.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg