190
MED4779DEA44AFD40C58451311CF9337EA8

Såld!

Paradiset, Partille

Besebäcksstigen 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,447 Inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer130
Byggår1995
Driftskostnad548 kr/månad

Såld!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart har vi nöjet att presentera denna omsorgsfullt renoverade trea som enkelt kan återställas till en fyra för den lite större familjen med två balkonger. Här får ni lyxen att bo högst upp i huset, på eget våningsplan och med fönster i samtliga väderstreck.

Innan vi berättar mer om bostaden, vill vi lyfta adressens läge lite extra. Här bor ni i ett populärt område med närhet till förskola, skola, gym och restauranger. Dessutom nås Allum med endast 10 minuters promenad. Tidsoptimisten uppskattar 350 meter till Partille station, varifrån Göteborg C nås på 8 minuter. Detta gör att resan från ytterdörr till citykärna tar knappt en kvart.

Dessutom lockar ert nya hem med ett helt unikt läge. Bostaden är belägen högst upp i huset, närmare bestämt på våning 3 – och ni bor helt själva på våningsplanet. Denna exklusiva utformning ger oöverträffad frihetskänsla samt en öppen och ljus tillvaro med ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Fint renoverad lägenhet med bl a helkaklat badrum med golvvärme från 2015 och stiligt kök från 2018 med vita snickerier. I övrigt genomgående fina ytskikt med slipad parkett i vardagsrummet och snyggt grått klinkergolv i hall och kök med golvvärme.

Låt dig inspireras av drönarfilmen över bostaden och närområdet under länken: https://vimeo.com/297351758

Välkommen att maila din intresseanmälan till; roger.karlsson@husmanhagberg.se för visningar i Augusti. Glad sommar!

Om området

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Parkering

Föreningen förfogar över 21 garageplatser (kostnad 500 kr/mån), 24 parkeringsplatser (kostnad 280 kr/mån), 5 mc-platser (kostnad ca 100 kr/mån). Separat kö.

Viktiga dokument & länkar

Film över bostaden och närområdet

Bilder

Bra läge längst in på gården

Nyrenoverat kök från 2018

Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

Balkong i härligt västerläge

Egen loftbalkong med hiss i direkt anslutning till entrén

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ert våningsplan nås smidigt via hiss och ni välkomnas till lägenheten via den ena balkongen. Väl i hallen finns skjutdörrsgarderob med spegeldörrar till förvaring. Hallens golv utgörs av stilfullt grått klinkergolv med golvvärme installerad, vilket är genomgående in i köket. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad och präglas av fina ytskikt.

Kocken hittar sin favoritplats i ett modernt designat kök från 2018 med stilfulla snickerier. Till hjälp vid matlagningen erbjuds spishäll, ugn i arbetshöjd, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i ett öppet samband och här utgörs golvet av slipad parkett. Från vardagsrummet nås den andra balkongen, där ni njuter av vackra vyer över grönskande trädtoppar och den intilliggande parken. Därtill erbjuder föreningen en fin innergård med lekplats och rabatter.

Det finns två sovrum, varav det ena är ett stort och lyxigt master bedroom med klädkammare en-suite och integrerade spotlights i tak. Den större familjen kan enkelt välja att ställa om lägenheten till en fyra.

Ni har både badrum och gästtoalett. Badrummet är elegant inrett och helkaklat med golvvärme installerad (2015). Utrustningen består av vägghängd wc, vägghängd kommod, inkaklat badkar samt både tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Balkong i västerläge. Egen loftgångsbalkong vid entrén.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,447 Inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd.
Information avgift
I månadsavgiften ingår:

Kapitalkostnader (räntor och amortering).
Driftskostnader: Vatten, fjärrvärme, gemensam el, renhållning och sopor, satellit-tv, hiss.
Ekonomisk och teknisk förvaltning.
Löpande reparationer, städning, försäkring och övrigt.
Fastighetsavgift: 1 200 kronor per lägenhet och år. Bostadsrätter med balkong betalar en extra avgift.
Driftskostnad
SEK 6,576 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,576
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Kostnad för Bredband tillkommer. Nuvarande lägenhetsinnehavare betalar 299kr/månad.
Andel i föreningen
0.02134 %
Andel av årsavgiften
2.33548 %
Reparationsfond
SEK 852
Tillträde
Enl ök
Byggnad
Byggnadstyp
Trevåningshus
Byggnadsår
1995
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekaniskt från- och tilluftssystem.
Energideklaration
Utförd 9/28/2009
Energiprestanda
56 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övrigt
För kommande renoveringar och underhåll, se Underhållsplan BRF Paradiset i Partille under "Dokument".
Övriga byggnader
Källarförråd i intilliggande hus.
Förening
Namn
Brf Paradiset i Partille
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt, 5 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2045.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Tv och bredband
Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se
Renoveringar
För utfört och planerat underhåll se detaljerad årsredovisning eller underhållsplan under viktiga dokument.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Paradiset Partille

Besebäcksstigen 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg