Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Partille

Välkommen till Partille, en småstad i storstaden där varje tomt och hus berättar sin egen historia. Hos oss på HusmanHagberg hittar du både hus, radhus och lägenheter till salu i charmiga Partille.

Partille kombinerar småstadens charm med storstadens bekvämligheter, vilket gör det till ett eftertraktat område. Upptäck våra hus till salu i och i närheten av Partille!

Familjevänliga villor i Partille

Upptäck våra familjevänliga villor till salu i Partille, perfekta för de som söker ett lugnt och tryggt familjeliv. Här hittar du en rad olika typer av hus och villor i olika prisklasser, storlekar och stilar.

Nybyggda bostäder i Jonsered

Jonsered är en populär del av Partille kommun. Här hittar du moderna villor och bostäder som kombinerar stilren skandinavisk design med hållbarhet och bekvämlighet i åtanke.

Investera i Partilles fastighetsmarknad

Partille kommun växer och med det ökar efterfrågan på bostäder. Vårt utbud av villor och bostäder till salu i Partille ger en fantastisk möjlighet för att placera pengar i en stabil och växande marknad.

Bekväma familjebostäder i Sävedalen

Sävedalen är en attraktiv del av Partille kommun som är känd för sina vackra naturområden och familjevänliga bostäder. Här finns villor som kombinerar praktiskt boende med närhet till både skolor och shopping. Bostäder i detta område är mycket eftertraktade och tenderar att säljas snabbt, ofta inom endast 13 dagar från listning. Utforska våra bostäder med flera rum och generösa tomter i Sävedalen!

Har ni några hus till salu på Kyrkogatan 2 i Partille?

För att se om vi har några hus till salu på en specifik adress, såsom på Kyrkogatan 2, kan du använda sök-rutan på undersidan "bostäder till salu". Där kan du skriva in specifika områden eller adresser och se om vi har några bostäder till salu på just den adressen.

Hur lång tid brukar en budgivning pågå?

En budgivning kan pågå i allt från ett par timmar till flera dagar. Budgivningar pågår sällan mer än 5 dagar eller på sin höjd en vecka. Vid sällsynta fall kan en budgivning pågå i upp till 14 dagar men det är mycket sällsynt.

Vad kostar en villa i Partille?

Det finns hus och villor i Partille som passar flera olika plånböcker. Ett fristående hus på en attraktiv adress börjar på omkring 4 800 000 kr och uppåt. Om du är intresserad av lägenheter går det att hitta till betydligt lägre priser. Kolla in våra bostäder till salu i Partille för att se aktuella utgångspriser. 

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.