MED637FFF94AEEF42E5ADF82AC8578681DF

Lyxig enplansvilla i nyskick i populära och havsnära Bergaudd!

Boka visning
Klarlagt

Bergavik, Kalmar

Bergauddsvägen 2A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea123 kvm
Biarea8 kvm
Tomtarea464 kvm
Byggår2016
Driftskostnad3,213 kr/månad

Utgångspris: SEK 5,395,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

1
November | Sunday
Kl 15:00 - 16:00
Bokad visning! Anmäl dig gärna till visningen på vår hemsida. Välkommen!

Det är sällan som ett hus i detta område kommer ut till försäljning. Välkommen till denna exklusiva, välplanerade, påkostade och moderna 1-plansvilla. Villan är byggd av lösvirke och är i nyskick, fördelad på 123 kvm, fyra rum och kök, varav tre sovrum. Fastigheten är placerad i attraktiva Bergavik med ett natur- och havsnära läge. Med välplanerade ytor och enhetliga golv i ekparkett och vitmålade väggar, skapas en lugn och harmonisk miljö. Ett stort vardagsrum där du får plats med både soffa och matgrupp och dessutom finns där en braskamin som värmer er under de kalla vinterdagarna. Här finns också tre sovrum samt två helkaklade badrum, med dusch i det ena och dusch och badkar i det andra. Huset har även gott om förvaringsutrymmen som t.ex. i ett utav sovrummet där en hel väg består av förvaringsmöjligheter från golv till tak. Huset värms upp med fjärrvärme som i kombination med ett nybyggt hus ger låga driftskostnader.

Lättskött tomt med en carport och tillhörande stort förråd samt plats för cyklar under tak. På den stenlagda framsidan av huset är det morgonsol och här kan morgonkaffet med fördel intas bredvid den vackra planteringen. På baksidan av huset ligger en lättskött tomt med en stor och insynsskyddat terrass med sol från förmiddag tills dess att solen går ner. De dagar solen strålar som mest kan du enkelt ta hjälp av den elektriska markisen med fjärrkontroll som finns. Här har de nuvarande ägarna investerat i en luft/luft-värmepump - 2020 via kyl/maskin för att skapa en behaglig temperatur även sommartid.

Bergaudd är ett lugnt familjeområde med närhet till skola, grönområde, matbutiker, Kalmar centrum mm. Gångavstånd till Bergaviksbadet men inte heller långt till Norrlidsbadet. Båda ställena är mycket barnvänliga.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för din anmälan till den bokade visningen!

Om området

Bergavik ligger i norra delen av Kalmar, ca 5 km från centrum. Här bor man centralt med ändå granne med naturen.

Närservice

Förskolan Ögonstenen har förskola och familjedaghem. Här finns också ett familjecentrum med öppen förskola, barnhälsovård och mödrahälsovård. Kalmarsundsskolan har förskoleklass och skola 1-9.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt

Bilder

Terrass kvällsbild

Terrass kvällsbild

Drönarfoto

Kvällsbild på kök

Kök

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
123 kvm
Areakälla
Taxeringsinformation
Areakälla kommentar
En ansökan om omprövning är inskickad till skatteverket. Tax. värdet för byggnaden är beräknad.
Biarea
8 kvm
Hall
Välkomnande hall där du möter dagsljuset genom stora fönster som vetter ut mot terrassen. På golvet ligger det en grå klinker och väggarna är vitmålade. Garderober med skjutdörrar samt dimbar LED-belysning i taket. Till höger innanför hallen ligger tvättstugan och till vänster ligger det ena badrummet.
Badrum 1
Inredning i form av handfat, kommod och badrumsskåp från Aspen. Duschvägg i glas från INR, handdukstork från Nordhem Nääs och vägghängd WC-stol från Ifö. Grå klinker på golvet och väggar i vitt kakel. Dimbar LED-belysning i taket.
Tvättstuga
Rymligt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Skåpsinredningen är från Sentens. Klinkergolv. Här finns även mediecentralen samt fjärrvärmeanläggningen. Här finns även ett öppningsbart fönster.
Kök
Stort, öppet och rymligt kök med modern och mörk skåpsinredning från Sentens och rostfria vitvaror från Electrolux så som inbyggd diskmaskin, kyl, frys, köksfläkt och bred spishäll (70 cm). Stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i trä. Dimbar LED-belysning finns i tak samt i underskåp. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.
Vardagsrum
Stort vardagsrum i öppen planlösning med plats för både soffa och matbord. Det finns även en trevlig braskamin. Parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.
Sovrum 3
Sovrummet är placerat innanför vardagsrummet. Om man så önskar så kan man ta ner den väggen och skapa ett ännu större vardagsrum om behovet finns. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fönster med ljusinsläpp från två olika väderstreck.
Sovrum 1
Mycket stort och möblerbart föräldrasovrum med utsikt via de stora fönstren mot terrassen. En hel vägg med förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.
Sovrum 2
Ett sovrum perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fönstret vetter mot framsidan av huset.
Badrum 2
Stort badrum med inredning som kommod, handfat och badrumsskåp från Aspen. Duschväggar i glas från INR, handdukstork från Nordhem Nääs samt badkar och vägghängd WC-stol från Ifö. Väggarna är klädda med vitt kakel och golvet i grått klinker. Öppningsbart fönster och i taket finns dim-bar LED-belysning.
Terrass
En stor altan på hela ca 70 kvm med naturen som granne utan insyn och med utrymme för både matbord, växter och solstolar mm. Här når solen från tidig lunch till dess att solen går ner. Här finns en elektrisk markis om man vill skydda sig mot solen. Perfekt inramad även för barnfamiljer.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme och eldstad
Ventilation
Mekanisk (endast till-/frånluft)
Energideklaration
Utförd 5/22/2019
Energiklass
C
Energiprestanda
63 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
71 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Orienteraren 1
Övrigt
Fjärrstyrt markistak om ca 30 kvm installerades 2020.
Luft/luft-pump installerades 2020.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 38,560 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,543
VA
SEK 7,800
Uppvärmning
SEK 14,265
Renhållning
SEK 835
Väg, samf
SEK 4,000
Sotning
SEK 117
Försäkring
SEK 4,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Observera att driftskostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning. Uppgifterna utgör ett års beräknade driftskostnader för ovan nämd fastighet.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,039,000
Byggnadsvärde
SEK 2,570,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,700,000
Tomt
Areal
464 kvm
Tomttyp
Friköpt
Tomtbeskrivning
Altan om ca 70 kvm.
Planbestämmelser
Detaljplan Ändring Av Dp
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kalmar Orienteraren GA:1 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Kalmar Orienteraren S:1

Karta

Bergavik Kalmar

Bergauddsvägen 2A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg