190
MED8ED0D4FB32BA49CB95ED4C4E5ED58506

Fantastisk 2:a på Sagovägen

Kommande®

Berga, KALMAR

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,670
Antal rum2 rok
Boarea60.5 kvm

Ansvarig mäklare

En totalrenoverad 2:a med öppen planlösning mellan kök och hall. Brf Trollet är en mycket populär förening med tennisbana, hobby rum och övernattningslägenhet. Kontakta ansvarig mäklare så får du mer information.

Om området

Välkommen till populära Berga som ligger norr om Kalmar. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv. Berga centrum erbjuder allt från livsmedelsbutiker till gym samt att du har gångavstånd till bland annat skola och vårdcentral. Här finns goda bussförbindelser som tar dig runt om i Kalmar. Bland annat har du shoppingområdet Hansa City som endast ligger tre kilometer bort.

Kommunikation

Goda bussförbindelser.

Närservice

Livsmedelsbutiker, gym, folktandvård, skola, förskola m.m

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Innergård

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg