Ektorp/Saltängen, Nacka

Beckasinvägen 38, 1 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,539 inkl värme, vatten & kabel-tv (basutbud), bredband, källar- och matkällarförråd samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea82.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer99-2607-2-87-7
Byggår1958
Driftskostnad728 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:30 - 14:15
Välkommen! Välj ankomsttid via "Boka visning" på mäklarens sida.
26
October | Monday
Kl 17:30 - 18:00
Välkommen! Välj ankomsttid via "Boka visning" på mäklarens sida.

Välkommen till en fantastiskt fin gavelfyra på 82,5 kvm med tre rymliga sovrum, kök med matplats och stort vardagsrum med utgång till balkong i härligt söderläge och gott om plats för både soffdel och matrumsdel. Ljust och fint med fönster åt tre håll. Bra med förvaringsutrymme i garderober i lägenheten samt i tillhörande källarförråd och matkällarförråd.

Trevlig välskött förening. Gård med fina ytor, lekplats och grillplats.

Varmt välkommen till visning!

Om området

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast 5-10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. Möjlighet till bad finns också i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Promenadavstånd även till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. I närområdet finns även flera förskolor och skolor, bl a Saltängens skola, Skuru skola samt Ektorps skola.

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-30 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevligt café och restaurang på nära avstånd är "Kerstin & Britt" (fd Koloni).

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i Saltängen (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Viktiga dokument & länkar

Skuruäng stadgar
Energideklaration
Skuruäng årsredovisning 2019
SL
Föreningens hemsida
Nacka kommun

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Gråmålade väggar och parkettgolv. En garderob med överskåp.

KÖK
Snyggt renoverat kök från 2014 med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat. Gott om förvaring, stort fönster som ger fint ljusinsläpp samt plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Vitmålade väggar och linoleumplattor på golvet.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Fönster i två väderstreck och utgång till balkong i söderläge. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Vitmålade väggar och parkettgolv samt skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 2
Vitmålade väggar och fondtapet samt parkettgolv. Tre inbyggda garderober med överskåp.

SOVRUM 3
Vitmålade väggar och parkettgolv.

DUSCH/WC
Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: Dusch, wc, handfat, handdukstork samt väggspegel med belysning. Förberett för tvättmaskin.
Antal rum
4 rum
Boarea
82.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Pris
SEK 3,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,539 inkl värme, vatten & kabel-tv (basutbud), bredband, källar- och matkällarförråd samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Driftskostnad
SEK 8,740 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,040
Försäkring
SEK 3,700
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
1.29175 %
Andel av årsavgiften
1.308 %
Tillträde
ca 15/1 eller enligt ök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdragsventilation
Energideklaration
Utförd 11/16/2019
Energiklass
C
Energiprestanda
50 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
80 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd. Extra förråd går att hyra (kön sköts av HSB).

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
HSB Brf Skuruäng i Nacka
Om föreningen
Föreningen bildades år 1957. Antal lägenheter: 97, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Antal lokaler: 2.

Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga finns i port 32. Övernattningslägenhet/gemensamhetslokal med kök, wc och dusch finns, likaså cykel- och barnvagnsförråd, pingisrum samt snickarbänk. Föreningen har extra förråd för uthyrning till föreningens medlemmar (kön sköts av HSB).

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 3,5% av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1,5% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB-Stockholm, se www.hsb.se för mer information och kostnad.

Läs mer på föreningens hemsida och i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration (finns under "Viktiga dokument och länkar".
Tv och bredband
Kabel-TV: Kabelnät och bredband via ComHem. Basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har ca 30 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna (kön sköts av HSB). Hyra 225 kr/mån. Gratis parkering på gatan. "MC-garage" med 4 platser (kön sköts via HSB). Hyra 300 kr/mån. Dessutom finns det en plats utomhus som är avsedd för motorcyklar (3-4 st beroende på storlek). Här kostar det inget att stå och det är först till kvarn som gäller för denna ruta.
Renoveringar
Vatten- och avloppsstammar byttes år 2003-2004. Installation av bergvärme 2007. Renovering av tvättstugor 2010. Säkerhetsdörrar är installerade till alla lägenheter. Renovering av fasader och balkonger 2017. Indragning av fjärrvärme 2019. Nya tilluftsventiler i lägenheterna 2019. Installation av laddstationer 2019. För info om inplanerat framtida underhåll se föreningens årsredovisning.
Ekonomi
I dagsläget finns det inget beslut om avgiftsförändring (avstämt med styrelsen 2020-06-17).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Föreningen tillåter delat ägarskap, lägsta andel är 10%.
Överlåtelseavgift
SEK 1,656 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 710

Karta

Ektorp/Saltängen Nacka

Beckasinvägen 38, 1 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg