230
MEDFF4E393345E2476B881D1937738479E6

Hörna med sjönära läge!Backvägen 16 Vaggeryd - Torsbo, Vaggeryd

Vaggeryd - Torsbo, Vaggeryd

Backvägen 16


PRIS (utgångspris)1 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

BIAREA

99 kvm

TOMTAREA

886 kvm

BYGGÅR

1967

DRIFTSKOSTNAD

2 832 kr/månad

PRIS

1 795 000 kr utgångspris

Hörna med sjönära läge!

På lugn hörna i familjärt villakvarter på populära Torsbo finns nu möjlighet att förvärva ett trevligt boende! Här bor man med både Hjortsjön, förskola och skola inom bekvämt promenadavstånd.

Huset bjuder på fina sällskapsytor med stora fönsterpartier mot husets entrésida som ger en ljus och trivsam boendemiljö. Här finns rymligt vardagsrum med fina originaldetaljer bevarade och utgång till uterum i soligt västerläge. Vidare finns tre sovrum, badrum, gästwc och kök. I källarplan samsas goda förvaringsytor med väl tilltagen gillestuga, tvättstuga och ytterligare ett duschrum. Därtill uppdaterades huset med nya 3-glasfönster 2009.

Till huset hör en plan och lättskött hörntomt med fina prydnadsbuskar och erbjuder fina möjligheter till både odling, lek och trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns även vidbyggt garage med förrådsdel. När det är som varmast slänger du handduken över axeln och promenerar ned till Hjortsjön för ett dopp. Ett optimalt boende för dem som önskar ett trivsamt originalhus med närhet till kommunikationer, skolor och service.

Badckvägen ligger endast en kort promenad från Hjortsjöns vackra natur. I närområdet ligger stora simbadet med flera små, mysiga badbryggor och vikar, i närområdet finns även lekpark och motionsspår. Här bor man bland goda grannar och inom gångavstånd nås bl.a. Växthusets förskola, Fenix kunskapsgymnasium, Coop, Preem och Pizzeria Tiger. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds södra infart. Vaggeryd är ett samhälle som präglas av starkt föreningsliv och ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns sannolikt något för alla.

Varmt välkomna att boka Er visningstid!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDFF4E393345E2476B881D1937738479E6
MED8AA887FED7FF41F7B8F14987849B622A
MED5432B3FD72824A2AABC75355BCB05FBE
MED09AA11D422E44F6B9478A39D6BD74F89
MED8398600BBE7F491CBADC5ACD102C01AA

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

BIAREA

99 kvm

TOMTAREA

886 kvm

BYGGÅR

1967

DRIFTSKOSTNAD

2 832 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

En ljus hall välkomnar med plats för både förvaring av ytterkläder och plats för hallmöbel. Härifrån nås kök och badrum rakt fram, till vänster finns vardagsrum och ett sovrum placerat. Till höger finns två sovrum. Här finns även trappa till nedre plan. Tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot husets framsida och uterum. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp och matsalsbord. På golvet ligger ett klassiskt parkettgolv och väggarna är ljust tapetserade.

KÖK

Kök utrustat med kylskåp, spis med ugn och fläkt samt vask. Vitt kakel ovan bänkskiva. Här finns bra arbetsytor och förvaringsskåp. Matplats med utrymme för stort bord framför fönster mot husets baksida. Tapetserade väggar.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. Detta rum nås både från vardagsrummet och köket, här skulle en vägg kunna bortföras för att få större kök med öppen planlösning till vardagsrum. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta.

SOVRUM

Större sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Fönster mot husets entrésida. Tapetserade väggar och parkettgolv.

BADRUM

Rymligt badrum utrustat med tvättställ, spegelskåp, toalettstol och badkar. Ett fönster ger rummet naturligt dagsljus. Ljusa halvkaklade väggar, i övrigt tapet, våtrumsmatta på golvet.

GÄST-WC

Gäst-wc utrustad med toalettstol, tvättställ och spegelskåp. Ett fönster släpper in dagsljus. Kakel vid tvättställ, i övrigt tapetserade väggar samt våtrumsmatta.

KÄLLARPLAN

Rymligt källarplan med gillestuga med plats för möblering, här finns även en öppen spis. Vidare finns tvättstuga utrustad med vask och tvättmaskin, här finns även en dusch placerad. Från detta rum nås pannrum. I källarplan finns även matkällare, verkstad och förråd med egen utgång.

Om området

Lugnt och trivsamt villaområde endast ett stenkast från förskola och skola. I närområdet finns också Hjortsjöns bad och promenadstråk.

KOMMUNIKATION

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se.
Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

NÄRSERVICE

Närhet till Coop samt pizzeria. I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som mataffärer, butiker, restauranger och bank. Här finns även sim- och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss. I Vaggeryd erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder

Ekonomi

VA

3 491 kr

UPPVÄRMNING

27 493 kr

RENHÅLLNING

3 005 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

33 989 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

8 874 kr / år

KOMMENTAR

I posten för uppvärmning ingår kostnad för hushållsel och

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1967

UPPVÄRMNING

Elpanna

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-06-01

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

161 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

17 352 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källargrund

STOMME

Trä

FASAD

Tegel + Träpanel

FÖNSTER

3-glas isoler + 2-glas

TAK

Kopparplåt

FASTIGHETSBETECKNING

Rödspättan 3

ÖVRIGA BYGGNADER

Vidbyggt garage

ÖVRIGT

2009 - Fönster

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 425 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 090 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

87 100 kr

Tomt

AREAL

886 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan Tomtindelning Ändring Av Dp

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Plan och lättskött trädgårdstomt med prydnadsbuskar.

UTEPLATS

Vid husets entrésida finns en uterum i västerläge, detta rum nås från husets vardagsrum

PARKERING

Garage samt uppfart med plats för flera bilar

Karta

Vaggeryd Vaggeryd - Torsbo

Backvägen 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg